Suricata în acţiune!

Dear pet owner

Acest articol a fost citit de 1395ori

Nu inteleg de ce strici reputatia cainelui de cel mai bun prieten al omului. Te intreb pentru ca ajung din iubitoare de animale sa nu mai suport ca tu esti stapanul lui, pentru ca din vina ta el isi face nevoile acolo unde daca nu i-ai fi ingradit tu libertatea devenind stapanul lui, nu le-ar face! El in libertate ar fi avut mai mult bun simt si ar fi gasit alte locuri mai naturale unde sa-si faca nevoile!

Da, si-gur! cainii fara stapani isi fac nevoile pe alee, nu cainele tau! Da, cainele ala care nu te are drept stapan si e liber sa poop-uiasca oriunde vrea coada lui, alege fix intrarea de la blocul meu, pentru ca are o polita neplatita cu mine! Te rog, spune cat mai des asta, poate ajungi si tu s-o crezi. Cainele maidanez imi manjeste mie talpile incaltarilor de ma rog sa gasesc o balta in drum spre munca sa mi le curat, ca sa nu duc putoarea cu mine toata ziua!

Insista in explicatiile tale idioate ca altii fac asta, alti “nesimtiti, Domne”, si ca tu esti Prea Sfantul si Datatorul de Curatenie, si ca asa ceva n-ai face nici intr-o mie de ani. Noi, ceilalti, ca niste oameni de omenie, te vom crede, pentru ca toti ne-am nascut ieri! Chiar azi de dimineata am iesit din Filantropia! Iar atunci cand te vad cu ochii mei ca il lasi sa faca acolo, sau il fortezi prin faptul ca nu ii respecti orele, te rog atunci sa incerci sa ma scoti nebuna, iar ceea ce am vazut e total fals!

Nu pot intelege de ce obligi un animal sa isi iasa din conditia sa daca tu nu ii poti oferi ceva mai bun?! Sunt de parere ca nimeni nu merita respect daca acea persoana nu incepe prin a se respecta pe sine insusi! Daca nu esti in stare sa ai grija de un animal si sa il respecti, ceea ce inseamna doar nevoile primare in cazul lui, atunci nu-l mai cumpara, nu-l mai adopta, nu-l mai culege de pe strazi! Daca nu esti in stare sa ii dai de mancare si sa il lasi sa se usureze, si eventual sa ii mai faci o baie din cand in cand, atunci lasa-l, bai Bula, in pace! Tu nu meriti nici sa procreezi! Daca asa te comporti cu un animal, nici nu vreau sa stiu cum ti-ai putea creste progeniturile!

Un animal de companie nu este bataia ta de joc, bai bizonule! Nu trebuie sa simt ca vreau sa il injur pe el ca s-a rahatzit in alee, cand din vina TA a ajuns sa faca asta! Si, da, si-gur! animalul tau de companie nu se “scapa” pe asfalt.. Nu, Doamne fereste! Ii place doar pamantul reavan. De-as avea cate un banut pentru fiecare data cand am auzit asta, n-as mai lucra pe salariu acum, ci m-as lupta pentru suprematie in top 100 Forbes!

Imi place dezinteresul tau de stapan de patruped atunci cand merg pe trotuar si te vad pe tine in stanga trotuarului si pe catelul tau in dreapta extrema, uniti de lesa! N-am mai jucat “elasticul” de pe vremea lu’ Ceasca! Norocul meu ca am cracii lungi si imi permit sa sar, dar piticii?! Piticii, domne!?

Imi place lumea ta confuza in care traiesti si te consideri patron pe drumul public si te uiti iritat la cei care n-au ce face (ca tine) si alearga spre munca, sau cara sacosile cu de-ale gurii de la magazin! Si sa stii ca daca te rog sa faci ceva sa trec si eu ca tot prostu’ o fac doar ca sa te irit! De fapt nu am nevoie de asta!
“ce, bah, n-am voie sa ies cu cainele afara?”
Nu, BAH, dar spune-mi si mie cine de la primarie ti-a dat act pe bucata aia de drum?! Data viitoare sa iti platesc si taxa, ca la podul de la Cernavoda! Basca, daca mai esti si o baba de-aia.. lenta si ramasa in anii ’70, te rog sa imi raspunzi cu “tinerii din ziua de azi n-au pic de respect. Pe tine asa te-au educat parintii?”
DA! Asa m-au educat! Sa te ocolesc, ca poate ma prinde prostia de fund si ma musca si apoi trebuie sa ma vaccinez!

TU meriti sa cersesti un os de la trecatori! Tu meriti sa ajungi la hingheri si sa speri ca poate te va adopta cineva inainte sa ajungi in Raiul Cateilor! Si cred ca tot TU meriti sa ai un stapan ca tine!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.