Suricata în acţiune!

Despre ce vorbesc femeile

Acest articol a fost citit de 1238ori

Sursa foto

Asta-i pentru cei curiosi.

In general, depinde unde se afla, ce varsta au, ce educatie au etc. Depinde de multe. Dar.. in mare..

Daca sunt adolescente, vor vorbi despre baieti. Despre ce pasiuni au mai facut, cum le fac sicane unul si altul, ce printi pe cai albi mai viseaza, iar unele, eventual, cu cine si-au inceput viata sexuala.

Daca sunt dealer-ite de casino, vor vorbi despre lacuri de unghii si farduri de ten, ciorapi, pantofi, tunsori noi, dar si de unde pot procura spoiala de fata mai ieftina, pentru ca acolo trebuie sa fii prezentabila in fata clientului atunci cand dilaresti si mai ales cand ii iei fraierului banii (daca nu vreti sa fiti numiti fraieri, atunci nu frecventati locurile cu pricina).

Daca sunt striparite, vor vorbi despre care sunt cele mai bune si invizibile tampoane si absorbante (pentru barbatii care citesc aici si nu inteleg de ce naiba spun si “absorbante” si “tampoane” laolalta si daca exista vreo diferenta, le recomand sa isi bage in viata cate o femeie, eventual pe termen lung, ca sa le explice dansele mai bine cum sta treaba). Striparitele sunt interesate de subiectul tampoanelor si absorbantelor pentru ca ele au de-a face cu clientii zi de zi. Pardon, seara de seara (desi cateodata merge si ziua…). Evident, nu ti-ai dori, ca striparita, sa faci necazuri vreunui client.

Daca locuiesc singure, vor vorbi despre: mancare, curatenie si, eventual, boul din viata lor care le-a parasit. Sau vor reveni la discutiile despre printi pe cai albi (intr-un fel retrogradeaza). Femeile singure care se intalnesc cu alte femei singure vor sumariza cel mai probabil dorintele lor despre barbatul ideal, dar, evident, si defectele pe care Doamne fereste sa le aiba “el”. Iar cele mai obsedate de ideea cautatului in defavoarea actiunii in sine, vor veni chiar si cu o lista cu “asa da” (despre el) acompaniata de “asta vreau eu” (despre ea).

Daca au bani vor vorbi despre haine, pantofi, masini, excursii si locuri (pe unde au mai petrecut, baut, mancat, facut sex etc). Toate scumpe, cum altfel. Lauda este probabil sa fie la ordinea zilei si regretul simulat pentru suratele mai.. fara posibilitati.

Daca au un job care implica multa hartogaraie si cuvinte de genul: proiect, dead-line, protocol, simulare, acord etc si etc, exista posibilitatea ca numai despre asta sa vorbeasca. Ca atare sa nu va mire daca va duceti vineri seara intr-un club (cum ies majoritatea corporatistilor dupa munca) si va asezati la masa langa o surata din categoria “gura nu-mi tace, caci eu n-am ce face”. Pentru linistea voastra, oferiti-i fara prea mult stat pe ganduri o bautura si “keep them comming” daca vreti sa o relaxati un pic pe femeia corporatista. Veti vedea apoi ce demoni amuzanti zac in ea dupa cateva pahare 😉

Daca sunt la doctor, vorbesc despre sanatate, boli si copiii lor. Iar daca sunt la ginecolog, numai despre pasarele…

Daca sunt mame, atunci vor vorbi la inceput despre: cat de mult isi iubesc puii (am mai discutat despre asta mai demult), dar si despre scutece, mancare, cat de obosite sunt (dar fericite), iar mai tarziu despre nazdravanii, doctori, gradinite, educatori etc. Tot balamucul.

Daca sunt femei de cariera dar fara copii si nu vorbesc despre munca, vor vorbi despre ritualuri de infrumusetare, escapade, epilatul total (nu-i tot una cu “sexul total” a lui Guta), din cand in cand despre cat de dezamagite sunt de barbati, dar si despre moda, haine si, poate-poate, planuri de viitor: barbat, copii, casa, familie (ati observat bine paradoxul: ele sunt dezamagite de barbati, dar asta nu inseamna ca nu isi doresc unul in continuare).

Daca sunt la munca vorbesc despre cat de bou a fost clientul X, despre ce bacsis gras a lasat Y, despre ce au mai facut de mancare, despre ce au mai vizionat. Diverse. La munca seamana un pic cu barbatii la discutii. Dar nu chiar. Isi plang din nou (depinde de gradul de apropiere dintre ele) dezamagirea fata de barbati.

Daca sunt pensionare vor incepe sa fie interesate de barfe. Nu stiu inca in ce moment din timp se produce schimbarea asta, intre ce secunda si ce secunda din viata de femeie adulta, dar la un moment dat orice femeie incepe sa fie interesata de treburile altora. Probabil pentru ca viata ei pana atunci s-a linistit. Deja are copii mari, nepoti, ii vine pensia luna de luna, nu o mai intereseaza daca barbatii dezamagesc sau nu, nu-i mai vine ciclul, nu se mai epileaza etc. Deci, n-are griji. Asa ca isi cauta de grija. De grija altuia (sper ca asta sa nu va dea inapoi de la insurat, domnii mei).

Cu siguranta am sarit multe categorii. O radiografiere totala imi este imposibil de facut, iar pentru asta exista studii si cercetari efectuate de oameni cu diplome si experienta. In esenta: femeia vorbeste. Asta trebuie sa stiti. Doar momentul cand vorbeste determina probabil subiectul. In rest, este activitatea ei preferata. Ca e gratis, nu de alta.


One Response to “Despre ce vorbesc femeile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.