Suricata în acţiune!

Moşule ce tânăr eşti

Acest articol a fost citit de 1128ori


Sursa foto

Acum 5 zile am primit o carte poştală cu Moş Crăciun. Şi nici măcar nu este decembrie. Ce decembrie? Nici măcar nu era mijlocul lui noiembrie acum 5 zile. Nici măcar nu m-am acomodat cu frigul şi nici n-am încheiat complet rocada dintre hainele de călduţ cu hainele de friguţ.

Absolut ciudat! Poate că azi e frig, dar acum 5 zile era mai reveneală.

Şi cu toate astea, Moş Crăciun m-a vizitat mai devreme şi îmi arată semnul “OK”, că totul va fi bine “mâinile în aer şi spune cu mine…” (Hi-Q)

Dar de unde atâta grabă, eu nu înţeleg. Cunosc şi eu proverbul confom căruia vara să-ţi faci sanie şi iarna căruţă, dar nu credeam că lucrurile o vor lua atât de razna, după părerea mea. În fiecare an se devansează începutul pregătirilor pentru sărbători faţă de începutul din anul de dinainte. Uşor, uşor încep sărbătorile mai devreme şi mai devreme. Sau poate ăsta este ritmul normal de desfăşurare a forţelor?! Zilele trecute auzeam şi o reclamă de sărbători pentru Coca-Cola. Nu este prea devreme?! Măcar să se aştepte încheierea lunii noiembrie…

Parcă văd că peste câţiva ani se vor inversa cu totul anotimpurile sărbătorilor: vom petrece Crăciunul în iulie şi Paştele în Ianuarie. Iar peste alte decenii poate le vom sărbători pe toate laolaltă: Paşte, Crăciun, Revelion, Sf Vasile, Sf Ion, Sf Gheorghe, Sf Constantin şi Elena şamd pentru că vom fi prea grăbiţi cu alte lucruri şi nu vom avea timp de pierdut. Iar peste încă alte decenii, le vom sărbători pentru câţiva ani pe viitor. Ce contează că poate până la Crăciunul următor poţi să o mierleşti, vei ajunge la poarta raiului cu cadoul primit!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.