Suricata în acţiune!

Treaba cu agăţatul

Acest articol a fost citit de 1638ori


Sursa foto

Cei mai neexperimentaţi indivizi vor crede că dacă îşi pun haine de firmă pe ei sau îşi fac creastă de cocoş în cap vor atrage femei. Între noi fie vorba, creasta aia de cocoş are efect doar în lumea păsăretului (de aici şi numele de “cocoş”). Aducând creasta în lumea oamenilor arătaţi doar cât de ridicoli puteţi fi. Dar, să revenim la ale noastre.

Mai există şi alţi indivizi care cred că dacă se arată ei super macho le vor cădea multe femei în admiraţie. Dacă dau cu pumnul în masă sau în faţa cuiva, dacă îşi trag motor sau dacă vin cu replici de toată jena la înaintare. Mai sunt unii care se dau interesanţi (sau interesaţi) şi pornesc o discuţie jenantă din nimic prin întrebări retorice (că aşa au auzit ei, că retorica şi discuţiile în contradictoriu atrag). Oare?

Dar nu e chiar aşa. Soluţia e mult mai simplă, băieţi. În realitate, nu trebuie să faceţi nimic ca să atrageţi femei. De fapt, nu trebuie să ziceţi nimic sau să vă adresaţi cuiva ca să atrageţi femei. Dacă ştiţi ce să faceţi, vin ele la voi.

Este suficient să vă luaţi un câine superb, pufos şi foarte jucăuş la plimbare prin parc, ca să câştigaţi admiratoare. Eu n-am cunoscut încă o reprezentantă a sexului frumos care să refuze o aşa invitaţie la împrieteneală când vede o pufoşenie în parc, pe stradă sau în faţa blocului. Atenţie însă: aveţi grijă unde lăsaţi animalul să îşi facă datoriile. Răhăţeii intră în categoria “aşa nu”!

Varianta alternativă pentru căţelul pufos şi irezistibil este copilul în cărucior. Nu contează al cui e. Un copil frumos va atrage priviri. Dar e mai uşor de făcut rost de un câine decât de un copil. (ziceam şi eu)

Mai există un truc. Plânsul. Mulţi dintre voi vor simţi repulsie la gândul că aţi putea să lăcrimaţi în vizorul altor persoane. Înţeleg că aşa este structurat ADN-ul vostru să credeţi că lacrimile vă ştirbesc bărbăţia (ciudat, eu care credeam că e din vina creastei de cocoş din cap.. hmm..). Însă un bărbat care se arată emoţionat în faţa unei mase de oameni fără să pară că-i pasă, va caştiga simpatia unui puhoi de domnişoare. Onomatopeele vor curge valuri (aww) şi vor sări toate să îl consoleze. Indiferent ce l-a emoţionat. Nu asta voiaţi? Să sară femeile pe voi? Ei, atunci, să plângeţi. (cine ştie câte femei a cucerit Brenciu la Vocea României când a plâns. Nu ducea el lipsă oricum, însă acum i-a crescut cota. Bine jucat.)

O altă metodă de a atrage femei este să jucaţi rolul indiferentului. Există o contraindicaţie însă. Dacă sunteţi total insipizi şi nu aveţi chiar nimic interesant de oferit, atunci nici musca nu o veţi atrage la voi.

Probabil că soluţia tuturor dilemelor atrasului femeilor lângă voi se rezumă la a fi mai umani, mai atenţi şi chiar galanţi. Doamnele vor nişte gentleman-i, nu? A ţine o uşă deschisă, a trage un scaun când se aşează la masă şi a oferi o floare de 8 martie fac minuni. Nu sunt adepta asupririi bărbaţilor prin sărbători comuniste închinate femeii, însă, ca idee, dacă aveţi gânduri şi doriţi o ocazie, 8 martie ar fi un moment oportun. In definitiv, aveţi nevoie de o scuză ca să porniţi la atac.

În fond, trebuie să ştii să îţi vinzi marfa. Marfa fiind tu. Un marketing bun şi o modalitate bună de ambalare a produsului (dar fără creastă) aduc vânzări. Mai rămâne problema produsului în sine, ca să nu apară disonanţa cognitivă. Diso… ce? Adică, să regrete cumpărătoarea că te-a ales pe tine. Un marketing bun te face ales, însă produsul.. produsul! te face să fii alesul. 😉


6 Responses to “Treaba cu agăţatul

 1. Sunt de acord cu marea majoritate a stratagemelor expuse, mai putin cu una: plansul. Ma enerveaza la culme si as fugi mancand pamantul de un barbat care plange. Il si vad pe respectivul doborat la prima “criza” sau problema care este inevitabil sa apara, facand pe muierea isterica, sau plangand incetisor pe umarul meu … orice motiv ar avea (mai putin moartea cuiva foarte apropiat fie el parinte, copil sau animalus). Barbatii plangaciosi sunt ca niste copii mari carora li s-a luat bomboana si oricare dintre fetiscanele ce sar sa-l consoleze cand se vor prinde ca vor trebui sa ii faca treaba si sa-i rezolve problemele ca e prea “sensibil” saracul de exemplu ca va trebui sa ingroape ele cutu mort (samd) vor fi cu ochii in paispe dupa unul “normal” care e in stare sa fie barbat fara sa fie macho. A fi un tip sensibil nu inseamna a fi un tip plangacios! Mai degraba un tip educat, care stie sa fie respectuos si sa nu injure (decat in soapta sau in gand) de fata cu fetele si care sa nu-i tranteasca iubitei usa in nas cand iese dintr-un magazin, decat unul care plage ca a vazut un accident la televizor. Mie mi-e mila si sila de Brenciu care a plans in public (desi asa de bine i-a prins). Atata voiam sa zic si scuze daca m-am intins prea mult 🙂

  • Gabitelu

   plansul e bun drept tactica, nu trasatura definitorie. E dezarmant cand rar de tot lasa garda jos, atata spuneam. Dar, rar sa fie 🙂

 2. sa inteleg ca toate aceste metode la-ai incerc? si a mers sa stim si noi…

  • Gabitelu

   fac parte din tabara cealalta, asa ca nu le-am incercat. Dar pe unele le-am “incasat” 😛 Adevarat, nu pot functiona in cazul tuturor. Insa, incercarea moarte n-are 😉

 3. mariusica

  iar acum vin si eu din spate cu o intrebare: ai cumva un catel de imprumut? nu de alta, doar ca eu acasa am soarece si nu prea pot sa ies cu el in parc!!! salutari acasa!

  • Gabitelu

   Am multi pisici. Vrei? Catei, n-am din pacate, dar se rezolva daca chiar iti doresti. Cred ca si pe gratis:) Dar, hm, un soarece. Atunci solutia este sa iti iei o pisica 😀 Sau, daca e d-ala .. domestic:P, atunci sa-mi zici sa-i dau niste grau sa pape, sau salata, sau ce mananca el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *