Suricata în acţiune!

Homo vecinus

Acest articol a fost citit de 3053ori

Si te trezesti intr-o sfanta zi de concediu cu un parazit ca iti sfredeleste creierii cu bormasina din dotare! Credeai ca te poti bucura de cele putine zile de concediu capatate conform dreptului tau de cetatean? Ei bine, nu! Te inseli amarnic! Mai exista un alt cetatean ca tine care are o treaba cu gauritul fix la ora la care tu crezi ca poti sa dormi conform lipsei de program!

Visezi ceva frumos, cand te trezesti la 8.30 dimineata cu un hamait ingrozitor care iti transforma visul in cosmar! Si, ce, nu e legal?! Pai, daca te uiti la avizier, scrie ca linistea trebuie pastrata doar pana la ora 8 dimineata, dupa 8 e perfect legal!

Si ma tot gandesc, ce naiba tot gaureste parazitul asta blocurescian de circa 3 ani de zile incoace?! Poate o avea un biznis. Am mai auzit eu de la cineva ca avea un parazit care bocanea, pana s-a aflat intr-o zi ca era pantofar. Ca Nea Nicu.

Bine, si atunci, parazitul meu cu ce s-ar putea ocupa?! De nici macar cu o saptamana inainte de Craciun nu se opreste?! O avea comenzi pentru biznis?! O fi ajutorul lui Mos Craciun si eu nu stiu, de se ocupa tot anul sa lucreze jucarii… cu bormasina. Gauri-si-ar creierii!!

Cum lupt eu impotriva unui astfel de parazit?! Cum aflu unde este localizat si cum il opresc?! Ce sa-i fac?! Repede, o solutie! Pana nu ii prepar o punga de hartie plina cu dog poop (de la alti paraziti homo vecinus) si ii dau foc in fata usii dupa ce aflu care este?! Ca sa ii arat si eu un altfel de respect! Sa simt corectitudinea cum imi curge in vene! M-as ruga pentru un motor incins si un scurt circuit fara victime! M-as ruga pentru o bobina stricata si irecuperabila! Dreptate!!! Libertate!!


3 Responses to “Homo vecinus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.