Suricata în acţiune!

Ce nu înţelege Stephen Hawking…

Acest articol a fost citit de 5643ori

… îi explic eu.

Cu ocazia zilei sale de naştere de duminică, 8 ianuarie, când a împlinit 70 de ani, în ciuda bolii cu care se luptă de circa 50 de ani, domnul savant a declarat că singurul lucru pe care nu l-a înţeles până acum au fost femeile. Şi Freud tot cu dilema asta s-a dus în lumea celor drepţi…

Amu’, eu n-am cu ce să-l contrazic pe dom’ savant. Nici eu nu le-am/ne-am/m-am înţeles. Dar, poate dacă i-aş explica impedimentele din calea înţelegerii femeii, o să se mai liniştească.

Cum poţi să înţelegi o persoană care are liberul arbitru, însă e influenţată de fazele lunii, de butoiul de hormoni care i-a fost turnat pe gât care îi dă nişte dezechilibre chimice la nivelul creierului care se traduc în fluctuaţii comportamentale îngrozitoare, de menstruaţia lunară care o face să vadă totul gri sau negru, pe lângă durerile insuportabile suferite uneori, un om care se rupe în paişpe când naşte, sau care are pe cap grija sa, a copiilor, a familiei, a mâncării, a curăţeniei, a satisfacerii bărbatului, în acelaşi timp rămânând o doamnă?!

Deci, domnule Hawking, de ce s-o mai lungim aiurea. N-ai avut nicio şansă de la bun început să ne înţelegi. Şi pentru că nu pot s-o zic pe româneşte, dintr-o jenă un pic ridicolă, îţi transmit fără maliţiozitate (crede-mă) doar atât “when you grow a vagina, then we talk!”.


2 Responses to “Ce nu înţelege Stephen Hawking…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.