Suricata în acţiune!

Profil de hoţ pe timp de criză

Acest articol a fost citit de 2199ori


Sursa foto

Alaltăieri aud ştire: un amărât fura din case ce putea şi el, dar nu era mofturos, fura şi din frigider. Că dacă nu putea prădui altceva, gen electronice, bani sau bijuterii, ca să vândă, de mâncat tot trebuia să mănânce şi el. Nu?

Atât de rău am ajuns, să n-aibă nici hoţii ce să ne fure? La o adică, am impresia că putem lăsa şi uşa casei descuiată, ca la canadieni, dacă tot nu avem lucruri de preţ în apartament.

După cum zice ştirea (aici), nea hoţu’ făcea şi un efort destul de considerabil ca să ajungă la locul faptei. Cică se căţăra pe clădire şi până la etajul 4 ca să intre în casa pe vreun geam lăsat deschis. Tot atâta efort pentru mâncare. Spiderman înfometat.

Treaba îmi aduce aminte de o scenă dintr-un film de duzină, Coyote Ugly, făcut înainte de criză (atenţie), în care o tipă avea în congelator dosiţi nişte dolari, pe care nu i-a mai găsit după ce i s-a spart casa. Nu-mi dau seama dacă a fost cu intenţie sau cu direcţie, adică dacă hoţul din film a cotrobăit intenţionat în frigider sau nu, şi nici dacă murea de foame. Ăsta al nostru, însă, cam murea de foame.

Nici hoţii nu mai sunt ce-au fost. Puşca şi cureaua latăăă, ce pungaşi aveam odată…


7 Responses to “Profil de hoţ pe timp de criză

 1. ioana

  e foame da bani, e foame da bani :)):PPPP

 2. Fura saracu de foame … imi spunea cineva de o stire cu un tip de acum cativa ani care a furat fix jumatate de salam si o paine si n-a desprins dupa ce esprinsese cu grija geamyul de jos de la usa magazinului. Si evident ca l-au bagat in puscarie.

 3. si a desprins cu grija geamul de jos de la usa magazinului* geez!

  • Gabitelu

   :)) no worries, si eu fac d-astea. Adica, greseli, nu fur salam 😛

 4. :)) asta mai bine se apuca de spalat geamuri la inaltime daca tot sta bine la cataraturi 😀

 5. Uitandu-ma pe netul romanesc iata ca am gasit pe saitul dvs..
  Trebuie sa apreciez ca sunt placut surprins de calitatea articolelor de pe acest sait si va urez cat mai mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *