Suricata în acţiune!

Boy Genius!

Acest articol a fost citit de 2467ori


Sursa foto

Lumeeeee, lumeeee, l-am primit pe Boy Genius! Tocmai am primit o vedere cu Dexter din Dexter’s Laboratory 🙂
Imi doresc in secret sa se mai inroleze si altii in nebunia asta a cartilor postale (aici), caci “nici nu stiti ce pierdeti” (ca sa-l citez pe DDD…). Tocmai cand crezi ca n-ai cum sa mai primesti ceva super, mai aterizeaza o alta surpriza in cutia postala. ieeei!

Cartea asta postala cu Dexter mi-a adus aminte de copilarie si ca mancam Cartoon Network pe paine. Acum nici nu mai stiu unde este pozitionat in grila de programe, in plus, nu mai sunt desenele de cand eram copil. Pariu ca nu sunt singura nostalgica 😛 Aveati si voi vreun desen preferat?! Vreo coloana sonora pe care o tot fredonati?


12 Responses to “Boy Genius!

 1. Dan

  Tom si Jerry, Road Runner

 2. ioana

  OHO…cum sa nu…incepind cu cele mai sus mentionate (tom si jerry,road runner,mickey,donald,pantera roz si inca multe altele dar nu mi vin acum in minte ),iar cind am mai crescut,evident SANDY BELLE FOREVER!!si acum imi amintesc melodia de generic 🙂 sweet memories:)

 3. Cipix

  Heeeellllooooooooooooo… it’s meeeeeeeeee… THE DEVIL!!!! Cine stie despre ce vorbesc? 😀

  • Gabitelu

   Din ce tin minte, e din Powerpuff girls:))) Wow, acum ca mi-am adus aminte si de asta, imi suna in cap coloana sonora:))))

 4. ioana

  taz?

 5. Interesant site-ul… si deci chiar primesti felicitari? Adica e pe bune?! Acum vad ca trebuie sa trimit unei individe din Germania. Ce fac, cumpar o felicitare si o trimit pe adresa ei?

  • Gabitelu

   Nu sunt felicitari, ci carti postale. E simpla treaba: te inregistrezi, soliciti o adresa, se extrage random profilul unul alt user, iar din profil incerci sa vezi cum poti sa trimiti ceva cat de cat conform cu dorintele acelui user. Scrii vederea/cartea postala cu adresa, pui timbre, 2 vorbe adresate user-ului … et voila! :)) Dupa ce userul ti-o inregistreaza, adresa ta va fi extrasa la randul ei de un alt user, tot random, si urmeaza sa primesti si tu. Prima carte postala e hopul 😛

   • si o ultima intrebare pentru ca nu am ajuns inca la posta: timbrele pentru cartea postala cat costa? Si sunt pe tari, sau regiuni demografice? Adica ma gandesc ca e mai scump pentru SUA fata de Bulgaria o trimitere.

    • Gabitelu

     Timbrele sunt de 2 categorii: prioritare / neprioritare.
     Cele prioritare sunt: pentru Europa = 2.1 lei si pentru in afara Europei = 3.1 lei. Pentru astea prioritare poti sa ceri (daca uita sa-ti dea) sticker albastru “prioritar”.
     Cele neprioritare: nu-ti dau sticker albastru, dar costa 1.6 lei indiferent de destinatie.
     Cele prioritare ajung in mare parte din cazuri mult mai repede. Depinde de bugetul fiecaruia ce alege.

     • am trimis acum una spre germania. Si pentru ca-mi place treaba am mai cerut inca 4 adrese, astfel mai trebuie sa trimit in Rusia, China, Sua si Olanda! Super faina treaba!

     • Gabitelu

      🙂 super! O sa stai cu emotii o vreme:) Spre China si Rusia ajung in general greu, cam 30 de zile. Cea spre Germania cam in 4 zile.
      Ma bucur ca iti place:)
      Mult noroc 😉

 6. Pingback: Timbre cu mere aveti? Dar smartass serviti? | Găbiţelu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *