Suricata în acţiune!

Control la cap

Acest articol a fost citit de 1525ori


Sursa foto

Când un ales al neamului (mă topesc după expresia asta) declară în urma calamităţii cauzată de zăpadă şi viscol că “din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul a băut şi a adormit acolo”, aşa cum a declarat liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, în condiţiile în care există 2 judeţe sinistrate, iar zăpada e cât casa (la propriu), iar oamenii ăia Dumnezeu ştie ce au mâncat, cum au dormit, dacă mai au medicamente şi toate celelalte, nu pot decât să concluzionez că i-ar trebui un control la cap!

S-a mai vânturat ideea asta mai demult, ca cei care ne reprezintă în Parlament şi Guvern, în STAT per ansamblu, ar trebui să treacă printr-un examen psihologic OBLIGATORIU inainte de instalarea în funcţie! Să nu se mai ajungă să ne mai apere interesele (altă expresie după care efectiv, dar EFECTIV, mă topesc) toate dejecţiile societăţii!

Poate pentru ‘mnealui este foarte comod să judece din birou situaţia de pe teren şi să emită “impresii” (după cum le numeşte în scrisoarea de scuze publicată după ce i-a ieşit porcăria pe gură). Domne dragă, prostiile ce le emiţi dumneata, nu mă reprezintă pe mine! Aşa că te aud şi mă minunezi cum de a ajuns unul ca tine într-un organ al Statului, dar, mai important, ce te menţine acolo? Judecata dreaptă se pare că nu…

Ţi-ar trebui un Andrei Gheorghe să-ţi zică “afară cu tine! eşti cea mai slabă verigă!”


3 Responses to “Control la cap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.