Suricata în acţiune!

E ultima oară când…

Acest articol a fost citit de 1293ori


Sursa foto

După ce scriam ieri povestea cu cănile, când mi-am zis că e ultima oară când mai cumpăr un voucher, mi-am adus aminte involuntar de câte ori am zis “e ultima oară”.

Primele 3 mi se reped în minte cam aşa:

– e ultima oară când mai las să se adune vase în chiuvetă. Mda, o mişcare clasică, nu?
– e ultima oară când învăţ pentru examen cu 2 zile înainte. Aş putea să jur că fiecare elev/student a făcut asta. Din nou, o mişcare clasică.
– e ultima oară când îi mai răspund la telefon. Această “ultimă oară” a tot variat de la persoană la persoană. M-am lăsat de sportul ăsta de muuuult timp, m-am mai maturizat şi eu. 🙂

Dar îmi vin şi altele în minte:

– e ultima oară când mai port pantaloni vara! Şi cu câtă înverşunare am zis-o în fiecare zi însorită pe care din comoditate n-o cinsteam cu o fustă sau rochie. Ruşine mie! 😛

– e ultima oară când mai îmi fac breton! Şi afirmaţia asta o luasem rău în braţe la vremea ei. Acum, ghici ce, mă bate iar gândul.

– e ultima oară când mai împrumut bani! Hm, ţin minte că şi aici eram înverşunată, căci îmi picase cu amar “ultima oară”. Pariu că debitorii mei se vor strânge coadă din nou la uşa mea. N-o să fie ultima oară nici asta.

– e ultima oară când mă mai dau la o parte din calea oamenilor pe stradă! Ţin minte că am frecvent intenţiile astea, să nu-i ocolesc doar eu pe ei. Nope, n-are să se întâmple niciodată nici asta.

– e ultima oară când nu port o pereche din sutele de cercei pe care îi am. Dar de fiecare dată găsesc motive să nu port. Fie consider că nu se potrivesc la culoare cu ţinuta, sau mi se agaţă în păr, sau e prea cald, prea frig, prea lene, prea.. ceva.

– e ultima oară când mănânc seara după ora 9. Asta e simpatică rău. 🙂

– e ultima oară când mă culc atât de târziu. Ia, jură-te!

– e ultima oară când sar peste exerciţiile fizice zilnice. Recunoaşteţi, câţi n-aţi fost d-ăştia?

– e ultima oară când nu-i dau o replică tăioasă persoanei care mă lezează. Însă, mereu îmi aduc aminte că poate eu am mai multă minte decât acea persoană, sau poate nici dacă explic nu înţelege.

– e ultima oară când încep şi nu termin de citit o carte! Da, si-gur! De aia s-au adunat 3 cărţi citite până la jumătate. Le termin la un moment dat, evident, dar să văd când.

– e ultima oară când mă uit la un film prost despre care toată lumea mi-a spus că e prost, doar ca să mă conving. Nu-i aşa că sunt cea mai tare? 🙂

– e ultima oară când nu-i trag o palmă bădăranului. Mă refer la bădăranul ocazional pe care îl cunoaştem cu toţii (toatele) care zice, face şi drege fără voia noastră. Poate m-am obişnuit în ultima vreme să îmi poarte altcineva de grijă şi să nu-mi stric eu unghiuţele. Cred că d-aia nu practic. Însă, recunosc că ar fi eliberator! Nu? 🙂

– e ultima oară când răspund civilizat unui om care merită înjurat! Şi-mi tot aduc aminte mereu că sunt o doamnă, ce naiba!

– e ultimă oară când…

Şi ar mai fi. Fiecare zice asta la un moment dat. Chiar aşa, alţii ce-au zis că fac pentru ultima oară şi fac în continuare?! 🙂


One Response to “E ultima oară când…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.