Suricata în acţiune!

De luni ma apuc!

Acest articol a fost citit de 3688ori


Cati nu sunt care zic ca se apuca de luni de… diverse treburi? Ba se lasa de fumat de luni, ba se duc la sala de luni, ba se apuca de invatat de luni, dar MAI ALES, pentru ca e sezonul, se apuca de slabit de luni. Pentru ca sezonul rece a fost lung, obrazul gros se facu.

Asa si eu. Sa nu arat cu degetul inspre altii. M-am gandit sa demarez si eu operatiunea “incep de luni” cu o mica cura (cacofonia ei de treaba) cu scopul detoxifierii. N-am sa zic regimul, ca sa las suspansul in aer, desi cunosc cateva. Pentru ca nu face obiectul discutiei, zic eu.

N-am fite ca sa tin cure. Sunt prea concentrata pe alte lucruri ca sa-mi aduc aminte ca trebuie sa am fite. Dar ceva ma cheama din natura sa ii dau ascultare. Si m-am gandit sa mananc sanatos. Cam asa cum zice doctorul (nu cum face el). Sa fiu asa, mai catolica decat papa! Sa o las naibii de treaba cu sarea, cu chestiile dulci, cu produsele rapide (desi trebuie sa incerc candva si Subway :)) cu.. si cam atat. Ca prajeli nu mananc, paine nu prea, sucuri nu suport, shaorme, pizze, hamburgeri doar accidental, deci.. trebuie sa renunt la accidente, bag de seama.

Nu am nici nevoie de cure, ca inca mai incap in haine (solid argument, zic. Nu?), ci cred ca doar am luat-o razna din cauza sezonului care incepe de afisare a celulitei. Am vazut peste tot ceaiuri de slabit, prafuri de slabit si detoxifiere (imi par sanatoase maxim astea…), creme anticelulitice (evident ca TOATE sunt minune!), vouchere pentru sedinte de masaj, impachetari, electrostimulari, calcari in picioare si altele, asa ca ma simt impinsa de la spate de curent. Macar sa fac act de prezenta, insa mai important decat atat: sa ma aflu in treaba. Ca ce poate fi mai sanatos (ghilimelele, vai de soarta lor de ghilimele ca lipsesc), decat sa pierzi repede in greutate, ca apoi dupa ce te lasi de cura minune, sa iei inapoi tot ce-ai lasat, ba chiar si peste! Sa fie treaba treaba.

Se apropie sezonul. Ce frumusete! Cate sunci or sa-mi mai vada ochii in jur! Cate miss-e doritoare de 90-60-90 or sa-mi intersecteze calea. Vai, ce superbitati o sa coloreze peisajul din Centrul Vechi. Vai, sufletul meu! Il aud deja cum urla de durere!

Asa ca am impresia ca ma apuc de mancat doar sanatos dintr-un spirit civic.. dac-ati auzit-o p-asta pan-acum. Ca sa fiu in rand cu lumea. Acuma, eu nu stiu ce manance iele, dar yo sigur stiu ce o sa bag la ghiozdan.

In orice caz, de ce sa va mai plictisesc, o sa ma apuc de treaba imediat ce termin cu pachetul asta de biscuiti din fata mea. Sa fie clar. 😀


15 Responses to “De luni ma apuc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.