Suricata în acţiune!

Din gradina Google adunate 6

Acest articol a fost citit de 4327ori

cum agati in statia de autobus – Eh, asa mai vii de acasa. Nu toti au bani de Bamboo sau Mamaia, asa ca se multumesc sa agate in statia de autobuz. Iar asta-mi aduce aminte de un banc:
“Tata, care este diferenta dintre prosperitate si criza?, intreaba Bula.
– E simplu, Bula. Prosperitate inseamna Mercedes, sampanie, vila la Snagov, amanta. Criza inseamna metrou, sifon, garsoniera in Ferentari, maica-ta.”

cum stiu daca sunt urmarit pe strada – Nu-i asa de dificil. Daca ai chintale de aur pe tine si treci printr-o zona mai .. tuciurie, atunci esti clar urmarit.

la serviciu nu-mi serbez ziua niciodata – Adica esti un fel de mistretul neprietenos. Sper ca nu te lauzi. Daca ar fi sa pastram lucrurile echilibrate, atunci nici din bomboanele aduse de altii care ISI serbeaza ziua n-ar trebui sa te atingi. Ca sa vezi si tu cum e o zi fara bobo. Atat de trista… 🙁

tot spun ca ma apuc sa slabesc de luni – Nu-i asa ca atunci cand spui asta infuleci dintr-o prajitura enorma? Nicio grija, vei reusi.

cine nu are batrani sa-si cumpere si cine are – cine are probabil trebuie sa vanda.

sa vina soarele – la cat de cald este acum, poate sa mai si plece un pic.

cv de striparita – La cererea fanilor m-am interesat. Este in genul (sa-mi fie iertat limbajul):
“Intre 2000-2002, pe cand doar implineam 18 ani, am dat din buci pe melodiile celor de la Voltaj, dar mai ales Hi-Q (“Da muzica mai tare”) in Costinesti. Mi se parea cea mai tare locatie de dat din, cum ziceam, buci.

Intre 2002-2004 am descoperit, ca o pitzi ce sunt, Vama Veche. Am mai dat si pe acolo din buci, dar m-am plictisit sa dau din buci la atatia roacheri obositi si mai niciodata treji. Totul s-a incheiat tragic cand s-a intetit concurenta si toata lumea dadea din buci, asa ca m-am mutat in alta locatie de, cum spuneam, dat din buci.

In 2004 mi-am tras o pereche strasnica de ţâţe mari. Acum datul din buci a devenit mai eficient, asa ca m-am mutat la miezul-miezurilor, si anume: Mamaia.

Din 2004 – prezent am activat cu mandrie -pot spune chiar- in trupa/trupele de fete lesinate si cazute in limba dupa.. ati ghicit: Radu Mazare. Mi-am luat atat de multa mazare pana in prezent incat acum doar caut sa mai dau doar ceva timp din buci pana ma pensionez anticipat. Atata timp cat mai pot tine sub stapanire celulita care incepe sa-mi apara, dupa cum stiti deja, pe buci.

Aptitudini: dupa cum deja ati intuit: datul frenetic din.. buci. Ce altceva?”


16 Responses to “Din gradina Google adunate 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.