Suricata în acţiune!

Fiecare dintre noi e compatibil cu alte 20.000 de persoane

Acest articol a fost citit de 5029ori


Sursa foto

Am citit undeva mai demult ca fiecare dintre noi ar fi compatibil cu alte 20.000 de persoane. Cu alte cuvinte, atunci cand un foc se stinge, altul se poate aprinde… daca imi intelegeti subtilitatile. 😉 Caci azi ma simt extrem de subtila, dar ca sa n-o mai lungesc aiurea cocotata in dud, o zic p-a dreapta.

Bre, cum sa-ti zic eu tie. Ce inteleg eu de aici, e ca daca lucrurile au iesit nasol intr-o relatie pe care ai avut-o, nu e cazul sa plangi pentru laptele varsat, ca sa parafrazez expresia americanului “don’t cry over spilled milk”. Adica, ce-a fost, a fost si daca nu a fost sa fie, n-o sa fie.

Deci, pentru toate pupezele care plang dupa marea iubire ca le-a zburat din brate intre picioarele altcuiva (sunt subtila de imi vine rau azi…), lasa-l sa se duca, ca se gaseste altul, draga mea pupaza! Daca el nu s-o simtit bine cu tine, pun pariu ca din alea 20.000 de persoane cu care esti compatibila, se mai poate gasi cel putin unul cu care sa iti pui, sa zicem, pirostriile. Sau, cum ar zice romanul nostru: are balta peste.

Si ca sa divaghez un pic, sa bag un alt subiect in discutie, am si eu demonii mei. Care pretinde ca nu-i are, inseamna ca n-a trait. Am si eu persoane pe lista mea neagra. Ca deh, viata merge inainte si nu ma intreaba niciodata daca imi convine ce face ea din mine. Asa ca mai gresesc si eu, mai greseste si ea.. ca intr-o casnicie, as zice.

Eh, dar daca ajungi pe lista mea neagra, nu stiu cine ar putea sa te mai scoata in afara de mine. Iar eu, de fel, sunt cam incapatanata (unii ar numi asta: sa ai principii) asa ca n-o sa te scot in veci. Daca imi suflu in barba ca vei ramane pe veci pe lista neagra, atunci acolo ramai soto!

Eh, evident, ca si eu sunt la randul meu pe lista altora. E normal. Ca doar nu m-oi intelege perfect cu toti. Cum ziceam, fiind compatibila doar cu 20.000 de persoane, e posibil ca din 7 miliarde minus 20.000 de oameni sa mai fi calcat si eu pe unii pe bataturi. Deci, e acceptabil din punct de vedere matematic si logic.

Iar eu stiu cam pe lista neagra a cui sunt. E normal sa stiu/ sa realizez pe cine am suparat intr-atat sa nu mai vrea sa discute cu mine in veci. Ca sunt si eu om si am gresit. Eh, dar sa ma trezesc cu “cereri de prietenie” de la acei oameni imi pare… scrantita treaba.

Cand m-ai facut in toate felurile la plecare si ai plans ca sunt un om rau si ca ma urasti, te-ai gandit cumva ca peste ani de zile ne vom imprieteni pe feisbuc, iar apoi ne vom intalni la un suc si vom rade de toate astea iar impreuna?! Zau? Asa te gandisi? Dar tu, ceva coloana vertebrala ai?

Desi mi-a fost greu sa accept atunci ca am gresit, dupa ce mi-am inteles si acceptat greselile, ti-am respectat atitudinea atunci mai mult decat acum. Pareai sa dai dovada de integritate. Deci, imi permit sa te intreb: cine-i curva acum?

Pai, ori avem principii, ori n-avem?


21 Responses to “Fiecare dintre noi e compatibil cu alte 20.000 de persoane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.