Suricata în acţiune!

Nu sunt reprezentata in Stat

Acest articol a fost citit de 2253ori


Sursa foto

Pentru ca asa mi se intampla mie, cat timp am fost plecata eu din oras la inceputul lunii, nu stiu cum s-a intamplat, dar a ramas tara fara presedinte. Cum le ratez eu pe toate, am ratat-o si p-asta. La momentul intoarcerii mele, am scris asa:

Ei au jocurile lor politice, cu minciunile aruncate ca apa din fantanile arteziene, cu jocul de glezne, cu disperarea ocuparii de functii, cu toate astea, iar eu raman cu buza umflata.

Mi se pare urat de tot sa aud ca Europa se pregateste sa ne intoarca spatele. Ca dupa ce s-a fript odata cu ungurii, de ce ne-ar lasa pe noi nepedepsiti. Asadar, in lipsa unor raspunsuri favorabile europenii se pregatesc sa ne taie accesul la fonduri si, eventual, accesul la forumurile de care avem nevoie ca sa scoatem si noi (intr-un final) tara din rahat.

Mie mi se pare corecta atitudinea Europei de “daca nu va bagati mintile in cap, naiba va ia!”. Mi se pare corect sa primim ultimatumuri sa facem ca ei. E normal cand vezi ca un frate european mai mic (chiar sugar, pentru ca suntem cu tata-n gura) nu e ascultator, sa-l mustrezi. Deci, ce fac ei e normal.

Dar mie-mi vine sa strig, ca un cetatean european individual ce sunt, ca un roman de rand: “hei, si eu condamn bulibaseala anti-constitutionala din tara! Sunt de acord cu ultimatumurile voastre! Dobitocii astia nu ma reprezinta!”. Pentru ca fie ca votez, fie ca nu votez, pur si simplu, EU, gabitelu, nu contez! Pentru ca, in mod ironic, ei ma reprezinta doar scriptic se pare si la urma urmei nu-mi apara mie interesele. Interesul de a-mi fi bine. Ce inseamna bine? Atunci cand cursul valutar e stabil, cand conditiile economice incurajeaza investitorii straini, atunci cand nu explodeaza preturile, atunci cand .. altele asemenea.

Deci, dragi europeni, subsemnata nu este de acord cu balamucul asta politic, cu alergatura asta DISPERATA dupa osul cel mai mare, cu risipa asta de bani, nervi si timp! Stiu ca daca ii pedepsiti pe ei, ma pedepsiti si pe mine. Stiu ca n-am o voce, pentru ca vocea mea este acum vocea celor care au adus haosul asta in tara, asa ca o sa-mi doresc in anonimat, se pare, sa ma auziti cand spun ca nebunii astia NU MA REPREZINTA PE MINE! Sa fie clar!

Iar acum revin la prezent. Prezentul fiind finalul lunii cand trebuie sa ma prezint la vot, la referendum, ca sa confirm ca sunt de acord sau nu cu bulibaseala asta asupra careia am mai votat odata acum 3 ani cand votam impotriva PSD-ului, care era raul mai mare. Din ce vad eu, astia cam raman raul cel mai mare. Dar n-am sa zic nimanui cum sa voteze, sau DACA sa voteze. Pentru ca vreau sa subliniez doar un singur lucru, ca un cetatean neica nimeni ce sunt:

Indiferent daca votezi sau nu, indiferent CE vei vota daca votezi, ei, TOTI, vor invarti oricum mamaliga asta a noastra astfel incat sa le iasa lor la socoteala cum trebuie. In continuare sunt convinsa ca nimeni nu imi apara acum interesele mele de neica nimeni si ca acel drept pe care mai cred unii ca il mai au de a se duce la vot, este pur si simplu praf in ochi. Sunt atat de convinsa ca nu conteaza ce fac, pentru ca in continuare nu am voce, incat n-are rost sa mai fac de fapt nimic. Ca oricum se descurca ei si cu noi si fara noi.

Sau n-ati observat? Daca nu le convine o institutie, o desfiinteaza! Daca nu le convine o lege, dau o ordonanta de urgenta de modificare a ei! Daca nu le convine o decizie, demit din functie persoanele care au votat pro decizia respectiva! Asadar… ce va face sa credeti ca daca voi votati sau nu, fie pro, fie contra, va va lua cineva in seama?!

Astea fiind spuse, eu ma asez in continuare in fotoliu si astept desfasurarea spectacolului politic din fata televizorului. Ca oricum eu nu fac parte din deciziile lor. Oricum nu contez, deci, de ce sa ma implic?

PS:


6 Responses to “Nu sunt reprezentata in Stat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.