Suricata în acţiune!

Gugu 4, incredibil!

Acest articol a fost citit de 2716ori

Ieri v-am promis noutati. Oare ce putea sa se mai intample dupa ce au plecat cei doi pui din a 3-a ‘aterizare’ la gabitel?! Dupa ce gugustiucii fusesera iar la aerul meu conditionat?! Sa nu va fierb, ca nu sunt talk show ieftin cu pipite, ati ghicit, da, gugustiucii s-au intors pentru a PATRA oara! 😀 Mi-s atat de mandra, de parca eu stau pe oua.

Prin septembrie cand a fost un val de caldura anormal pentru perioada anului, am auzit iar cantarile specifice gugustiucului. Mi-am zis ca nu e “sanatos la cap” (suna ciudat expresia asta cand te referi la pasaret, nu?). M-am gandit ca e nebun pasaroiul ca depune oua acum, ca poate da frigul si tot efortul lui este irosit in zadar, fara sa eclozeze ouale. Dar, n-a fost asa.

Prin urmare, va anunt ca IAR sunt gazda de pui de gugustiuc!!! In octombrie au inceput iar nebunii sa stea cu randul pe oua.

Pe 13 octombrie a dat o gura de ploaie, insa gugustiucul a stat la datorie:

Sambata, pe 20 octombrie, aveam si DOVADA ca stradania a dat roade pentru iubaretii mei nebuni de gugustiuci:

Si un plan mai apropiat. Ce uratei sunt, nu? 😀 (hai, nu fi rea, toti puii sunt frumosi, nu? Mai ales cand sunt nou-nascuti, nu? Nu, cu toata parerea de rau, dar asta nu inseamna ca nu-i iubim si ca nu vor creste sa fie frumosi si destepti.)

Sambata, am mai descoperit ceva. Da, mai e ceva. Dar nu la mine. Va arat, insa, maine. 😉


2 Responses to “Gugu 4, incredibil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.