Suricata în acţiune!

Fan Michael Jackson

Acest articol a fost citit de 20035ori

Săptămâna trecută primeam o carte poştală cu un câine photoshopat astfel încât să arate ca Michael Jackson. Tipa care îmi trimisese cartea poştală s-a gândit că îmi va face mare plăcere să primesc aşa ceva, având în vedere că am menţionat în profilul meu pe postcrossing că sunt fan Michael Jackson.

Mda. Eu am rămas mută. Cinstit vă spun. N-am ştiu ce sentimente să am vizavi de cartea poştală cu pricina… Adică asta>>>

Mă gândesc că dacă mi-ar fi plăcut, aş fi simţit din prima asta! Adică, atunci când îţi place ceva, e ca sentimentul de dragoste la prima vedere: îl vezi, îţi place pe loc! Din acelaşi raţionament, uneori ies repede când fac cumpărături din unele magazine, pentru că dacă nu văd ceva de care să mă îndrăgostesc pe loc, înseamnă că nu e pentru mine.

Dar faptul că am stat să mă gândesc dacă îmi place sau nu şi POATE pentru că e ceva funny, ar trebui sa îmi placă, doar pentru că e funny, seamănă cu dragoste cu de-a sila.

Ceva îi putred în.. Danemarca.

Sunt în continuare relativ consternată şi nu ştiu ce să zic. Pe partea amuzantă, da, hai, să zicem, că e funny. E funny haha, nu funny hahahahaha. Înţelegeţi voi raţionamentul meu? 😀 Haha mă gâdilă un pic, iar la hahahahaha aş râde cu lacrimi.

Dar, pe de altă parte, mă tot gândesc că omul a fost o instituţie, un act muzical el în sinea lui, ca atare, să faci aşa ceva (şi un câine urâââât cu spume.. sorry, iubesc animalele, dar nu îmi plac chihuahua, pentru că îmi par creaţi în laborator.. în fine..) e odios! Deci, dacă mă gândesc serios la treabă, să pui freza lui MJ pe un câine.. îmi vine să arunc cartea asta poştală direct la gunoi, sau (dacă ar fi să mă răzvrătesc total împotriva acestei hidoşenii) i-aş da foc în Piaţa Revoluţiei!

Căci de câte ori mă uit la ea (dar de fiecare dată!) mă gândesc dacă tipa (expeditorul) s-a gândit serios când mi-a trimis-o, sau a vrut să facă mişto de mine. Căci, se ştie, s-a făcut mişto de acest personaj cu diferite ocazii. Sau poate sunt eu prea încordată şi picată în veneraţie, de am un băţ în fund… Posibil şi asta. 😀

Unora li s-a părut amuzantă.. eu nu ştiu. Încă stau şi mă gândesc. Păreri?
PS: da, timbrul de pe spate e frumos…


10 Responses to “Fan Michael Jackson

 1. Hapi

  Tipul e un bou.
  Nu de alta dar se stie ca astfel de poze stupide sunt facute in bataie de joc. Si eu sunt fan MJ.
  Mi-am luat si eu niste carti postale mai vechi- fara timbru. De pe strada….

  • Gabitelu

   in sfarsit, cineva care nu e haha. Thank you! I’m sane after all! :))

 2. Adina

  Sa stii ca face parte dintr-o serie :)) Toate mi se par la fel de odioase, dar na, gusturile nu se discuta 😛

  • Gabitelu

   uau.. adica n-a fost suficienta o porcarie, au facut MAI multe 😐

 3. Athina Costea

  Stimata d-na ( d-ra ) sau stimate d-le Gabitelu ( va cer scuze pentru ca nu am stiut cum sa ma adresez ), eu cam atat am avut a va scrie , si aceste cateva cuvinte sper sa va spuna ele mai multe despre mine, despre gestul de-a dreptul MIZERABIL al acelei persoane si nu in ultimul rand, despre atitudinea care se cuvine sa o avem fatsa de acel INGER MICHAEL : eu as fi ars aceasta MIZERIE ( ca sa nu o mai vada si altii in urma mea , si astfel sa nu se raspandeasca si mai mult sminteala si asa inradacinata ) si as fi pus intr-un plic ramasitele, apoi l-as fi trimis indarat de unde a plecat. Asta asa, in speranta ca faptasul va pricepe macar partial ( DACA ) , efectul actiunii sale. Tacerea , indiferenta , teama , comoditatea noastra vizavi de acest CUMPLIT flagel intretinut de presa SATANICA impotriva LUI MICHAEL , care a cuprins o buna parte a publicului imatur si incult , sunt egale cu incurajarea acestui Instrument de Indobitocire si totodata a slugilor lui. NU incurajati pe NIMENI ! Eu am fost si voi fi gata in orice clipa sa rup legaturile chiar si cu rude , in caz de orice fel de manifestari de batjocura la adresa acelei fiinte INOCENTE, DESAVARSITE, acum lipsita total de aparare. jertfita din pricina TICALOSIEI acestei lumi care NU a meritat-o. Toate cele bune !

  • Nu-mi dau seama daca faci misto sau…
   Dar poate ca doar ai fumat ceva mai tare, e ok :mrgreen:
   MJ a fost extraordinar sau mai bine spus, muzica lui a fost. Dar totusi, nu a fost un zeu iar glumele pe seama lui nu sunt blasfemie.
   🙄

 4. Pingback: Queen şi Freddie Mercury, uraaa!! | Găbiţelu

 5. Athina COSTEA

  Pentru softulescu , IN MOD SPECIAL : sa-ti fie RUSINE !! NU am fumat in viata vietilor mele si NU voi incerca asa ceva !! In acel public IMATUR, INCULT si chiar NECRESTIN , te regasesti. Priveste-te in oglinda si miroase-ti cuvintele MINCINOASE si ambigui . Acea muzica CU ADEVARAT EXTRAORDINARA ( singurul adevar mentionat de tine ) , a fost CREATA de o fiinta la fel, EXTRAORDINARA care NU S-a limitat doar la muzica si dans cum esti tu tentat sa crezi ! A lasat un PATRIMONIU CULTURAL INEGALABIL si un set de VALORI MORALE pe care le-a pazit si pe care NU ai tu ochi si minte sa le vada si priceapa ! Asa ca tu insusti ai comis o BLASFEMIE pentru care TREBUIE sa PLATESTI ! Si vei plati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *