Suricata în acţiune!

NU, NU şi NU. Nu TOATĂ lumea ascultă manele!

Acest articol a fost citit de 3066ori

Sa definim maneaua. Maneaua este acea.. piesă.. care parcă e muzică.. parcă nu e.. Mmmm, mai bine nu. Maneaua e manea. Nu e o chestiune de gusturi, e o chestiune de.. nu ştiu de unde o iau ca să încerc să nu ofensez pe nimeni, însă în acelaşi timp, să mă fac înţeleasă. Ok, să încep altfel.

Dacă aş avea puteri nemărginite, aş interzice manelele. Simplu. Atât am zis. 😀

Am fost surprinsă să îl aud pe un ilustru om de televiziune (n-am să menţionez eu, poate zic alţii, care.. hm hm ;)) că el n-are nimic împotriva manelelor. Şi totuşi, pentru că am dreptul la o opinie, o zic din start că opinia mea e afişată în paragraful anterior. Că dacă tot ne-am dobândit dreptul la liberă exprimare, eu mă pronunţ şi zic: NU manelelor!

Mai simplu de atât.. să mă ierte Dumnezeu… nu se poate.

Ce mă miră totuşi este că unii ascultători de manele (pe care îi rog în mod diplomat să mă evite) au impresia că TOATĂ lumea ascultă manele. Îl auzeam pe unul odată, întrebat ce fel de muzică ascultă, că a răspuns “blablabla.. şi manele, ca toată lumea“.

Hello!!! Pupuleişăn!! Nu TOATĂ lumea ascultă manele! De când aveţi voi impresia ca TOATĂ lumea ascultă manele? Că aşa, cumva accidental, noi ăştia cu ceva gusturi muzicale sănătoase (vă rog să mă iertaţi, dar patinează nervii pe gheaţa asta..), deci că noi am asculta cu TOŢII manele?!

HELLO!!! nuuu!!!!

Să mă iertaţi că sunt indiscretă şi nesuferită în cele ce urmează.. dar e ca şi când ai spune că toată lumea face pipi la colţ de stradă şi că toţi proprietarii de câini lasă rahaţii câinelui în drum! Ca şi când ai spune că toată lumea aruncă gunoi pe geam! Şi toată lumea îşi suflă mucii pe stradă şi scuipă pe trotuar! Ca şi când toată lumea face picnic şi îşi uită gunoiul în pădure, ca şi când toată lumea aruncă mucul de ţigară pe stradă, ca şi când toată lumea face sex fără prezervativ sau anticoncepţionale!!!

HELLO!!! NUUUUUUUU!!!!!

Nu!!! Dacă voi sunteţi defecţi (mă refer în mod “evident” la o afecţiune a urechii interne.. otolite, scăriţă, nicovală, alea alea… care vă provoacă plăcere în loc de durere când auziţi sunetele manelelor…) şi voi ascultaţi asemenea.. manifestări animalice sub pretextul de muzică, nu înseamnă ca TOATĂ lumea e ca voi!!

Deci, NU! Nu toată lumea ascultă manele!!

Dar ştiţi ce mi se pare MAI aberant decât “ascult manele, ca toată lumea” este SURPRIZA lor când le atragi atenţia că tu NU, nu asculţi manele. Şi încep cu d-alea “hai, mă, un Guţă mic acolo, un Adi Minune“. NU LE VINE SĂ CREADĂ!!! Asta mă surprinde!!

Poftim?! Guţă mic?! Ce e asta?! Guţă versiunea editată?! Who the f*ck is Guţă?!

NU!!! Ce parte din NU nu înţelegeţi?! Voi chiar credeţi că mi-e ruşine să ascult în public şi că mă ascund în baie şi mi-l pun pe player în căşti sau, eventual, fredonez sub duş?!

Nuuuuu!!!! Lua-v-ar tot gunoiul aruncat pe geam şi deşeurile uitate prin păduri după picnic şi mucurile de ţigara să vă ia! Nuuuu!!!!!! NU ASCULTĂM!!! Punct!

Asta e muzica Queen


7 Responses to “NU, NU şi NU. Nu TOATĂ lumea ascultă manele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.