Suricata în acţiune!

NU, NU şi NU. Nu TOATĂ lumea ascultă manele!

Acest articol a fost citit de 2366ori

Sa definim maneaua. Maneaua este acea.. piesă.. care parcă e muzică.. parcă nu e.. Mmmm, mai bine nu. Maneaua e manea. Nu e o chestiune de gusturi, e o chestiune de.. nu ştiu de unde o iau ca să încerc să nu ofensez pe nimeni, însă în acelaşi timp, să mă fac înţeleasă. Ok, să încep altfel.

Dacă aş avea puteri nemărginite, aş interzice manelele. Simplu. Atât am zis. 😀

Am fost surprinsă să îl aud pe un ilustru om de televiziune (n-am să menţionez eu, poate zic alţii, care.. hm hm ;)) că el n-are nimic împotriva manelelor. Şi totuşi, pentru că am dreptul la o opinie, o zic din start că opinia mea e afişată în paragraful anterior. Că dacă tot ne-am dobândit dreptul la liberă exprimare, eu mă pronunţ şi zic: NU manelelor!

Mai simplu de atât.. să mă ierte Dumnezeu… nu se poate.

Ce mă miră totuşi este că unii ascultători de manele (pe care îi rog în mod diplomat să mă evite) au impresia că TOATĂ lumea ascultă manele. Îl auzeam pe unul odată, întrebat ce fel de muzică ascultă, că a răspuns “blablabla.. şi manele, ca toată lumea“.

Hello!!! Pupuleişăn!! Nu TOATĂ lumea ascultă manele! De când aveţi voi impresia ca TOATĂ lumea ascultă manele? Că aşa, cumva accidental, noi ăştia cu ceva gusturi muzicale sănătoase (vă rog să mă iertaţi, dar patinează nervii pe gheaţa asta..), deci că noi am asculta cu TOŢII manele?!

HELLO!!! nuuu!!!!

Să mă iertaţi că sunt indiscretă şi nesuferită în cele ce urmează.. dar e ca şi când ai spune că toată lumea face pipi la colţ de stradă şi că toţi proprietarii de câini lasă rahaţii câinelui în drum! Ca şi când ai spune că toată lumea aruncă gunoi pe geam! Şi toată lumea îşi suflă mucii pe stradă şi scuipă pe trotuar! Ca şi când toată lumea face picnic şi îşi uită gunoiul în pădure, ca şi când toată lumea aruncă mucul de ţigară pe stradă, ca şi când toată lumea face sex fără prezervativ sau anticoncepţionale!!!

HELLO!!! NUUUUUUUU!!!!!

Nu!!! Dacă voi sunteţi defecţi (mă refer în mod “evident” la o afecţiune a urechii interne.. otolite, scăriţă, nicovală, alea alea… care vă provoacă plăcere în loc de durere când auziţi sunetele manelelor…) şi voi ascultaţi asemenea.. manifestări animalice sub pretextul de muzică, nu înseamnă ca TOATĂ lumea e ca voi!!

Deci, NU! Nu toată lumea ascultă manele!!

Dar ştiţi ce mi se pare MAI aberant decât “ascult manele, ca toată lumea” este SURPRIZA lor când le atragi atenţia că tu NU, nu asculţi manele. Şi încep cu d-alea “hai, mă, un Guţă mic acolo, un Adi Minune“. NU LE VINE SĂ CREADĂ!!! Asta mă surprinde!!

Poftim?! Guţă mic?! Ce e asta?! Guţă versiunea editată?! Who the f*ck is Guţă?!

NU!!! Ce parte din NU nu înţelegeţi?! Voi chiar credeţi că mi-e ruşine să ascult în public şi că mă ascund în baie şi mi-l pun pe player în căşti sau, eventual, fredonez sub duş?!

Nuuuuu!!!! Lua-v-ar tot gunoiul aruncat pe geam şi deşeurile uitate prin păduri după picnic şi mucurile de ţigara să vă ia! Nuuuu!!!!!! NU ASCULTĂM!!! Punct!

Asta e muzica Queen


7 Responses to “NU, NU şi NU. Nu TOATĂ lumea ascultă manele!

 1. hmmmm … ce fluviu! 🙂

 2. Dan Dobos

  Nu pot sa las articolul tau necomentat – mai ales ca
  Ilustrul om de televiziune despre care vorbesti cred ca este Catalin Stefanescu de la “Garantat 100 %”. (in paranteza fie spus, cu cit il aprofundez mai mult cu atit aflu lucruri pe care nu as fi vrut sa le stiu despre el). Dar, cu toate acestea ramin la parerea ca emisiunile lui sint de inalta tinuta.

  Acum citiva ani, intr-un taxi la Brasov, am auzit la radio urmatoarele versuri (la o manea bineinteles):
  “Pumnii mei nu are minte,
  Bate tot ce-i sta ´nainte.” Ei, ce zici ? :-))

  Si ca sa inchei intr-o nota “optimista” vezi ce spune un alt om ilustru – de litere de data asta – despre manele. Nu-i scriu numele ca sa va fac curiosi…;-)
  http://www.youtube.com/watch?v=FOC-Zp74XGM

  • Gabitelu

   Macar Plesu mentioneaza de umor, daca il auzi pe Stefanescu incepi sa crezi ca esti nebun ca nu iti plac.

 3. Pe aia cu pumnii mei nu are minte am auzit-o si eu pe undeva , deci am ascultat manele si gabitzelu tot ma suporta 😉

 4. Gabi

  Ahhhh…exact pe sufletul meu!!! Mai ales cand ii aud..dar ce muzica sa ascultam la petrecere??? pe ce sa dansam??? Sunt atatea genuri pe care poti dansa, de-ti tocesti pantofii!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *