Suricata în acţiune!

Nu le mai plângeţi de milă!

Acest articol a fost citit de 3470ori

Jail-House-Rock-Colourised-elvis-presley-5858894-885-1100

Dragii taichii,

Dacă un om fură, înşeală, dă sau primeşte mită etc, în principiu dacă nu respectă legea, nu îi mai plângeţi de milă! Deabia s-au împlinit 24 de ore de când Jiji (Gigi de preferinţă) a intrat înapoi la puşcărie, că toată lumea plânge. Că, vezi Doamne, ce face Steaua fără Becali, dar ‘săraca’ familia lui, că ce condiţii are în puşcărie, că X, că Y. Fraţilor, gata! Ştiu că vă interesează mai puţin, dar vă asigur că cel puţin eu am mâncat azi mai puţin decât meniul SĂRACULUI NEA GIGI de la puşcărie! Vă asigur, de altfel, că unii nici cât a mâncat ‘mnealui DOAR la micul dejun, nu au mâncat. E doar un exemplu.

Pe de altă parte, băi bolnavilor, de ce îi plângeţi de milă când în sfârşit “braţul lung al legii” [o expresie după care efectiv leşin] în SFÂRŞIT l-a ajuns? De ce nu i-aţi plâns de milă când a făcut chestiuni ilegale?

Iar voi, băi nenorociţilor [adică nenorociţi de viaţă, de puşcăriaşi ce aţi ajuns – Copos, Becali etc] de ce apelaţi pe gratis la lacrimile noastre că v-a leşinat cine ştie care rubedenie când a auzit sentinţa, când voi nici nu ştiţi că eu exist [la fel ca mulţi alţi anonomi] şi nu ştiţi cât de onestă încerc eu să rămân pentru ca în FINAL să n-am NICI MĂCAR cât aveţi voi de mâncare în puşcărie!? Când aţi încălcat legea nu v-a interesat că nu vă veţi vedea copilul, familia, purcelul, căţelul?

Deci, băi [căci deja plesnesc de nervi] mai tacă-vă gura de amărâţi rupţi în coate, iar voi, TELEVIZIUNILE, mai găsiţi şi alte ştiri şi nu mai umpleţi o oră întreagă de prime time cu o bagatelă de individ, căci se întâmplă nişte lucruri mult mai importante în ţară şi în lumea asta! Hello, treziţi-vă!

Ar trebui să lăsaţi amărăciunea asta de Justiţie să producă exemple! Atât cât poate ea! Iar noi ar trebui să îi tratăm pe toţi cu spatele, pentru că fix asta merită şi nicidecum atenţia noastră. Aşa că, băi amărâţilor care sunteţi de plângeţi după Nea Jiji, lăsaţi-l, băi, în pace să îşi mănânce meniul de închisoare în linişte, ca să n-aibă indigestie. Căci, spre deosebire de el, eu n-am de unde să am indigestie, că n-am de la CE să fac indigestie, când n-am ce mânca. Dar el, care mănâncă mai bine… D-aia zic, nu-l mai căutaţi în c*r.

[limbajul ca limbajul, dar dacă mesajul a reuşit să transmită ceva, atunci să-mi fie cu iertare şi limbajul]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.