Suricata în acţiune!

Uau, 30 de ani şi nu mergi în baston?

Acest articol a fost citit de 4864ori

afrodita

Domne, cum să va zic yo vouă, există o concepţie generală, dar prost formulată, conform căreia, dacă mai arăţi bine la 30 de ani, înseamnă că ceva e clar în neregulă cu tine. Căci lumea crede că dacă ai 30 de ani, trebuie să ai riduri, trebuie să fii grasă, trebuie să ai părul alb, mustaţă (femeie fiind) şi, ce mai, îţi mai trebuie un baston şi o mică artrită.

În general, evident (mi se pare mie), cei care se miră cel mai mult sunt ăştia micii (să îmi iertaţi va rog aerul aparent forţat de superioritate. N-am forţat nimic 😉 )

Mă gândesc că probabil din cauza vremurilor în care trăim şi pentru că avem atâtea mondenităţi, cumva în concepţia majorităţii, dacă mai arăţi bine la 30 de ani, eşti clar un defect al naturii, pentru că altfel nu se poate. Căci, dacă paparazii vânează toate vedetele lumii şi se miră când ele arată bine la X şi Y ani, atunci şi copchilul mic şi fraier care nu a ajuns la X şi Y ani, începe să creadă că într-adevăr aşa e: trebuie să te miri dacă arăţi ok la 30 de ani. Pentru că NU ARE CUM să mai arăţi … vandabilă. Că şi cum, după 30 de ani, expresia “din spate liceu, din faţa muzeu” trebuie să se materializeze.

Dar asta cu ridurile e cea mai fatală mirare. De altfel, eu am întâlnit un pui de inteligent care chiar s-a grăbit un pic şi a întrebat o gagică de doar 28 de ani unde-i sunt ridurile. Eh, cam cât de naiv să fii…

Băi, oameni buni, v-aţi tâmpit? În ce lume trăiţi şi cum trăiţi de vă miraţi atât de mult dacă o tipă arăta ok la 30 şi (treaba ei) de ani? De ce BRUSC dacă ieri ai avut 29, iar azi ai 30, cumva, în concepţia generală, trebuie peste noapte să te stafideşti, că un strugure lăsat în soare?! What the fudge is wrong with you?!

Cum să te miri că la 30 de ani arăta bine, când deabia atunci e în floarea frumuseţii o femeie? Când deabia atunci ajunge la maturitate deplină şi deabia atunci e cel mai bine de “cules”? Cum la 30 de ani când deabia atunci ea ajunge în Everestul feminităţii ei? Se vede că unora deabia le-au dat tuleii, de nu înţeleg nimic… Greu cu femeile astea, greu de ghicit.

Ajung unele să spună că au cu circa 5 ani mai puţin decât vârsta reală, doar nu s-or mira toţi de ele, că prea bine arată (“prea bună, prea că la ţară”). Însă, mai greu este să nu laşi să-ţi iasă pe gura ceva care într-adevăr poate să-ţi trădeze vârsta (gen vreo căsătorie, vreun copil, anul angajării etc.). Trebuie să te coborî cumva la nivelul majorităţii…

Pe de altă parte, să-mi fie cu iertare, există şi polul opus, în special la femei: când arată la 23 ca de 40. Asta e trist, nu faptul că la 30 arăţi că o garofiţă bună de polenizat 😉 Iar dacă nu ştiţi care sunt secretele unei astfel de prezenţe wow, atunci, printre altele, mai renunţaţi la ţigări şi la pierdutul nopţilor (ziceam şi eu).


6 Responses to “Uau, 30 de ani şi nu mergi în baston?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.