Suricata în acţiune!

Români, vi se pregăteşte ceva.. nasol

Acest articol a fost citit de 4353ori

ciolos

Aţi uitat de Colectiv? Aţi uitat ce a însemnat acea nenorocire? Peste o lună vom comemora un an de la.. genocidul comis de corupţie. Însă, hai să fim sinceri, avem memoria unei furnici şi inteligenţa unui rahat în ploaie. Pentru că uităm de la mâna până la gură tot ce s-a întâmplat în ULTIMUL AN! Deci nu acum un secol!

Oare cât de proşti ne cred parlamentarii noştri? Oare cât de repede cred că uităm ce au făcut? Oare cât de multe voturi mai speră să capete de la noi în condiţiile în care nu fac nimic pentru noi, în afară de manipulare?

Şi astea ar fi doar câteva întrebări.

Liviu Dragnea, un condamnat PENAL pentru faptul că a fraudat alegerile – după părerea mea, una dintre cele mai nasoale fapte pe care le poţi face pentru o ţară! – are TUPEUL să ia cuvântul în Parlament. Atât, să ia cuvântul. Nici nu contează ce are de spus, atât timp cât ARE CAZIER!

Sub pretextul că vrea să îi dea seama (lui personal, după cum se pare, ci nu.. în faţa naţiunii), Dragnea (condamnatul PENAL) l-a chemat pe Dacian Cioloş în Parlament să prezinte starea economiei.

Cioloş, s-a prezentat, a descris tot ce a făcut Guvernul pe care îl conduce, cu cifre, cu procente, cu avertismente pentru viitor. A prezentat totul cu încredere şi cu sentimentul asumării (asta mi-a inspirat).

Nu pentru că e prost, ci pentru că aşa e politica, Cioloş a venit într-o capcană, pentru că PSD-ul (Dragnea, condamnatul penal), de fapt l-a chemat ca după cuvântarea primului ministru, să ia cuvântul şi el şi să aclame cât de naşpa sunt tehnocraţii şi cât de bună a fost guvernarea anterioară, adică PSD-ul, adică Ponta.

Păi, hai să o luăm pe puncte, pentru că e mai uşor de urmărit cât de scârbă îmi este de acest joc politic şi de această manipulare:

1. Dragnea este condamnat pentru fraudarea alegerilor! Din punctul meu de vedere, la logică mea de găină, dacă ai cazier NU ar trebui să mai ai niciun drept şi niciun loc în Parlament. Într-un for decizional legislativ. Cum mă-ta să ai tu treabă cu legiferarea unui stat care se vrea de drept, atât timp cât tu ai încălcat GRAV legislaţia şi eşti ŞI condamnat? Eu dacă am cazier, cred că nici ca vânzătoare nu îmi găsesc un job, dar TU ai dreptul la cuvânt în Parlament? Să te ia dracu! (pe scurt).

2. Manipulare, pe subpuncte:

a. Cum ai tu tupeu să condamni un guvern tehnocrat? De ce omiţi faptul că guvernul tehnocrat a fost o cerinţă a Străzii (cu S mare pentru că Strada ar trebui să fie o instituţie, o VOCE care trebuie ascultată atunci când politica o ia razna!). O cerinţă, o doleanţă care a venit în urma faptul că s-au adunat prea multe: – incendiul din Colectiv, accidentul motopoliţistului Bogdan Gigină care era antemergător pentru Gabriel Oprea, într-o misiune de o necesitate inexistentă, Ponta – şi multiplele dosare penale în care este implicat, plus fraudarea titlului de doctor în drept!.. etc. Deci, în urma tuturor acestor MĂGĂRII, cum poţi tu să denunţi tehnocraţii? Băi, păi dacă nu erau tehnocraţii, erai linşat! Mulţumeşte-le că ţi-au salvat pielea!

b. În plus, în aceste condiţii, tu, condamnatul PENAL Liviu Dragnea, ai tupeul să spui că actualul guvern tehnocrat este nedemocrat? Adică, faptul că l-a vrut poporul înseamnă că este nedemocrat? Faptul că s-a evitat astfel o răscoala populară te nemulţumeşte? Hai sictir, cu tot neamul tău de şpăgari!

c. Peste tot, în toată media, a început de ceva timp o campanie de denigrare a tehnocraţilor. Scopul este de a arunca praf în ochi, ca să se sublinieze că doar un guvern politic este soluţia. Măi dragă, am înţeles, a spus-o şi Iohannis, singurul mod de guvernare este un guvern politic, aşadar, nu vă mai răciţi gura, se va întâmpla din toamnă. Dorinţa vă va fi îndeplinită. Nu este necesar să daţi bani la toate televiziunile PSD-iste ca să denigraţi în continuare. Mai bine va păstraţi banii pentru şpăgile din campania electorală care începe în curând.

d. Cum de ai nesimţirea să critici un guvern că n-a făcut multe în doar 10 luni de activitate? Când voi aţi fost la guvernare..câţi ani? Sau v-aţi deformat percepţia timpului? Se compară 10 luni cu x ani?

e. Dragnea: „ce a realizat guvernul Cioloş este mulţumită guvernării anterioare a lui Ponta” (parafrazez). Prin asta, Dragnea îl împinge în faţă pe Ponta, care se pregăteşte din nou să fie premier, un om la fel de murdar ca el, cu multe dosare la activ! Se uită că şi Ponta a fost printre cauzele care au dus la soluţia unui guvern tehnocrat? (am zis deja mai sus). În plus, dragi PSD-işti, n-aţi realizat mai nimic. De aia sunteţi plini de dosare penale şi sunteţi anchetaţi. Aţi încercat ceva, însă prin fraudare (Dragnea), prin mită (Ponta) şi prin multe alte ilegalităţi. Sau aţi uitat că Ponta este prins la mijloc în dosarul cu Sebastian Ghiţă pentru şpaga cu Tony Blair?

f. De ce nu menţionezi domnule condamnat penal Dragnea faptul că guvernul Cioloş s-a luptat să debirocratizeze sistemul de stat (de ex. eliminarea copiilor legalizate) şi să fluidizeze sistemul de încasare a dărilor (prin plata cu cardul şi la instituţiile statului). Este doar un exemplu de ceva ce putea şi guvernul PSD să o facă dar n-a făcut-o.

g. Ipocrizia ipocriziilor, condamnatul penal Dragnea spune că în timpul guvernării Cioloş au fost proteste de stradă şi nemulţumiri ale profesorilor, medicilor şi şoferilor, din cauza veniturilor şi a creşterii RCA-ului. De ce nu spui domnule penal Dragnea că problemele şi inechitatea cu care se confruntă profesorii şi medicii sunt vechi de zeci de ani? Adică, problemele lor au fost prezente şi în guvernarea PSD. De ce nu spui asta domnule penal Dragnea? Ce a încercat guvernul Cioloş a fost să găsească o punte între ce permite bugetul de stat şi ce ar fi echitabil să primească aceste profesii.

i. Şi apoi, să nu uităm că ŞI în timpul guvernării PSD au avut des loc proteste. Să căutăm în arhive ca să va reîmprospătăm memoria?

h. Tăriceanu – un alt minunat care s-a grăbit să dea cu rahat în Cioloş. Un om care este implicat într-un dosar.. cel al şpăgii pentru postul de guvernator al Deltei Dunării, dosar în care Bogdan Olteanu este în arest la domiciliu (mă rog, control judiciar, sau cum se numeşte.. dar pe mine nu mă interesează titulatura corectă a condamnării, ci faptul că Tăriceanu are şi el un rol în CORUPŢIE!.. şi este doar UN lucru care iese la iveală). Deci, încă un om penal care ia cuvântul în Parlament?

i. Alina Gorgiu, PNL. Dragă Alinuţa, tu i-ai sărit în apărarea lui Cioloş din cel puţin 2 motive evidente:

i-1. Guvernul Cioloş a fost susţinut de Iohannis – preşedintele propulsat de partidul vostru

i-2. Speraţi.. ÎNCĂ speraţi, că Cioloş va fi parte din guvernarea următoare. Speraţi că Cioloş va fi în continuare prim ministru, după alegerile din toamna asta. Dacă era altfel, aţi fi aruncat şi voi cu rahat în el. Căci, dacă nu e de lins, este de dat cu rahat. Deci, manipulare. Ca să nu mai zic că, în ciuda faptul că pe tine, Gorghiu, nu te ştiu încă cu nimic putred, colegul tău Blaga are nişte bube în cap. Deci, să mă uit în gura ta când vorbeşti? Mă uit cu cine te aduni, şi nu-mi place.

În fine, ce s-o mai lungesc, exemplele de manipulare şi ipocrizie sunt nenumărate, dacă stai să le numeri în discursul condamnatului penal Dragnea.

De fapt, condamnatul penal Dragnea l-a chemat pe Cioloş în Parlament doar ca să îşi facă campanie parlamentară, să insiste pe faptul că prezentul guvern de tehnocraţi pute, pe când cu guvernul PSD, în special Ponta, a fost suuuper. Şi l-a chemat ca să îl propună, de fapt, din nou pe Ponta prim ministru.

Nu puneţi botul la aşa ceva. Nu vă uitaţi istoria. Nu uitaţi de Colectiv, de condamnările penale, de corupţie, de manipulare şi de ipocrizie. Da, vom avea un guvern politic, pentru că altfel se pare că nu se poate. Însă, nu îi mai lăsaţi să vă servească rahat. Oare atât de proşti să fim?

Colac peste pupăză, AZI, după rahatul servit azi de PSD, Gabriel Oprea a fost exonerat de urmărirea penală pentru moartea amărâtului ăla de motopoliţist, de către aceşti minunaţi care îmi zic mie acum că PSD e parfum de roze. Tu-vă mama voastră de nesimţiţi!

PS: doar când mă uit la Ponta şi mă gândesc că o parte din salariul meu îi plăteşte lui postul în Parlament.. mor, încet… Şi mă îngrozesc la gândul că se va întoarce IAR la guvernare, cu stilul lui de ţaţă.

PPS: Moise Guran explică în nişte termeni mai economici despre manipularea de astăzi din Parlament

http://www.biziday.ro/2016/09/19/ciolos-parlament/


2 Responses to “Români, vi se pregăteşte ceva.. nasol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.