Suricata în acţiune!

Din gradina Google adunate 3

Acest articol a fost citit de 3704ori

nu mai suport copiii – ai cui sunt? Zi, ca poate le tragem o mama de papara la fund, sa nu te mai supere pe viitor.

ce ati face cu banii de la loto – nimic. I-as pune intr-un cont secret, n-as anunta pe nimeni si m-as duce in continuare la serviciu ca sa ma plang luna de luna ca n-am bani, pentru a nu atrage atentia asupra mea. Atat. D’oh!

alt fel de papusa gonflabila – altfel fata de ce? de cat? decat cartofi.

un muncitor a agatat o doamna – scenariul 1: muncitorul se sprijinea in lopata, coada se rupe agatandu-i in cadere ciorapul unei doamne care tocmai trecea prin zona. Scenariul 2: o doamna neatenta merge pe strada si isi pierde echilibrul cazand intr-o groapa proaspat aparuta, cand un muncitor o agata la timp, salvandu-i viata. Alta varianta nu vad.

cum ma numesc – le-o sti google pe toate, dar nu cred ca te poate ajuta si aici.

futere pentru bani – curvăsărie, adica. Oferi sau primesti?

cine naiba-i jucatorul asta? – De cate ori ma uit la fotbal ma intreb acelasi lucru: ba, ce naiba joaca astia aici? Sarba, tontoroiu, ca fotbal nu pare sa fie.

draga necunoscuta x – asta pare sa fie inceputul cosmarului elevului care se afla la proba de matematica la examenul de bacalaureat.

nu se poate – ba uite ca se poate. Nu vrei sa crezi, asta-i alta problema.

reclame care mint – exista si alta categorie? Te vad un consumator de buna credinta, asa ca iti zic eu ca cele mai multe doar asta fac. In special alea de la teleshopping cu “vi le dam pe toate la incredibilul pret de 99 de lei. Profita acum!”

replici de agatat nu te simti inghesuita – pana de idei? ask google! Oh, stai dar tocmai l-ai intrebat. N-am cum sa te ajut, pentru ca .. ma simt inghesuita.

dumnezeu!!!!! – il tot cauta lumea pe aici, dar dintre toti, asta pare mai disperat la cate semne de exclamatie a pus. Mai ramanea sa scrie si CAPS si m-as fi vazut nevoita sa urlu si eu mai departe dupa El.

daca visezi ca ai castigat la lotoi – sa nu te trezesti. Realitatea va durea rau de tot… (observati va rog: euro – euroi, loto-lotoi)

mare nesimtita – care, care? E doar una? Sau dintre toate doar una e mare?! Sau o cauti pe cea mai nesimtita dintre toate? Hmm, sunt nedumerita…

cum raspuzi la multi ani la zi de nastere – ma gandesc ca raspunzi dand de baut. O bomboana, o maslina, o atentie, ceva acolo.

sex fara prezervativ sarcına – serios? Acum te-ai prins? Sa fie intr-un ceas bun.


7 Responses to “Din gradina Google adunate 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.