Suricata în acţiune!

Turtureaua inamorata

Acest articol a fost citit de 2231ori

Am auzit undeva mai demult ca gugustiucii ar fi pe cale de disparitie. Trist… Intr-o zi citeam intr-o revista ca si vrabia ar fi pe cale de disparitie in anumite parti ale lumii… Vrabia? Passer domesticus?! Incredibil!

Asa ca sa nu va fie cu mirare ca de ceva zile incoace am placerea sa aud niste gugustiuci cantandu-mi la geam. 🙂 Mi se par cele mai blajine pasari salbatice. 🙂 Au niste moace de inocenti si imi par foarte simpatice pasarile astea in costumul lor gri cu guler negru. 🙂

De cateva zile le-am tot auzit. Gugu-stiuc! Gugu-stiuc! M-am uitat o data pe geam, nu am vazut unde erau, dar se auzea tare! Parca erau in casa! Cand ma uit mai bine, erau sub fereastra dormitorului. In fata ferestrei este asezat compresorul de la aerul conditionat, si cum din tot blocul eu nu folosesc aerul, si-au facut obiceiul sa se aseze pe picioarele de sustinere a compresorului, la umbra lui.

M-am uitat la ei de la bucatarie (2 camere mai departe) ca sa nu-i deranjez. M-am catarat pe masa si apoi pe geam (masa este in fata geamului.. sa nu intrebati de ce n-am mutat masa :P). Si i-am vazut pe indragostiti! Ea statea la umbra si canta! Iar el statea la coltul balconului si o veghea. Probabil ii facea si ceva declaratii, ce stiu eu ce inseamna gugustiuc! gugustiuc! ? 🙂 Adica, asa imi imaginez eu. Ca EA e aia care sta la umbra, iar el la soare. Ca balconul n-are umbra… La etajul meu sus la cucuieti n-ai sa vezi. Si ce-i canta, si ce-o mai curta. Si cum statea ea acolo comod la umbra si se gudura. Niste adevarati Romeo si Julieta. Nu le lipsea nici balconul, nici fereastra. Imi e ca poate fac si cuib acolo. Poate pornesc totusi aerul conditionat zilele astea si bag spaima in ei!:))))))))) … din greseala, evident.

Toate bune si frumoase pana intr-o dimineata de weekend cand s-a incheiat amorezatul MEU de ei. Cam pe la 6.30! Pai bine, mai baieti! La ora aia?!


One Response to “Turtureaua inamorata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.