Suricata în acţiune!

Indiscretii feminine

Acest articol a fost citit de 1020ori

Numeric suntem mai multe decat ei. In mod normal, se intampla o treaba cu o foarte mare regularitate, celor mai multe dintre noi. E firesc. Dar.. delicat. Dar stii clar cand s-a implinit perioada, ca trebuie sa apara. Ca doar n-o fi o surpriza.

Si cu toate astea, ceea ce nu inteleg eu este de ce sunt multe surate care par a fi total prinse pe picior gresit de musafir, ca si cand ACUM la 27 de ani afla ca vine in vizita din cand in cand, dupa un calendar destul de precis! De ce? Adica, TU nu stii ca trebuie sa se intample? De ce te duci si cersesti ajutorul celor din jur si nu esti pregatita sa intampini problema? De ce imi tot ceri mie sa te imprumut?! Adica, TU nu ai la tine cartea de vizita in gentalaul ala al tau de 3 kile, zi de zi? Ca uiti o data, uiti de 2 ori, hai ca suntem oameni si gresim, dar sa ceri constant sprijin material, mi se pare ca frizeaza nesimtirea!

Sa ma iertati, doamnelor, ca nu sunteti perfecte ca mine! (sic!) Eu am grija si am mereu cu ce sa-l intampin pe dusman. De ce eu pot sa am grija, si voi nu? Cum poti sa uiti ca esti femeie? Cum?

Eu m-am saturat, va spun sincer, sa va tot imprumut, pentru ca doar 1% din voi poate il mai returneaza, ca e cantitate neglijabila, nu? Pai, si daca e neglijabila, de ce nu ai si TU, cea care ceri, unul? Si de ce consideri ca eu n-o sa am nevoie sa-mi returnezi lucrul inapoi? Ma crezi absurda? Da, sa stii ca aici am ajuns! Dupa ce am lucrat o groaza de timp in colective in proportie covarsitoare feminine, sa stii ca am ajuns la un punct de saturatie! Eu nu sunt furnizorul vostru! Imi pare rau, dar o sa va refuz pe viitor. Prostia ar trebui sa isi gaseasca pretul, in final.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.