Suricata în acţiune!

Spumele mării

Acest articol a fost citit de 2537ori

Unul dintre lucrurile pe care nu le suport, este ca un om care ştie clar că a greşit şi e pus în faţa dovezilor, să încerce să îndulcească greşeala, să caute scuze, să inventeze opţiuni de spălare a păcatelor sau să arunce praf în ochi, în disperarea lui de a recupera terenul pierdut în faţa greşelii. Mi se pare mai sănătos să bagi capul în pământ şi să înghiţi! Mai ales atunci când e groasă!

Nu suport farsorii, jucătorii pe degete şi mai ales pe cei care au la îndemână câte un argument cusut cu aţă albă, şi ţi-l aruncă în faţă, de parcă tu eşti prostul-prostilor şi lor le merge schema cu tine! După ce că am spume şi spume pe mine, oamenii de genul ăsta nu fac decât să mă întărâte când îi văd şi că încearcă să mă prostească! Le repet că este mai sănătos să bage la cap şi să nu mai repete! E şi discuţia mai scurtă. În plus, nu le cade niciun rang să accepte pur şi simplu o greşeală!

O iau razna când dau de câte unul care crede ca s-a întâlnit hoţul cu prostul! Şi nu vede spumele mele, atunci şi mai rău mă irită! Nu suport aşa ceva şi iau foc! O mare în flăcări! O mare de spume în flăcări! Iar restul discuţiei riscă să devină o ţigănie!

Mi se pare cu atât mai dificil să fiu raţională şi civilizată (ca o doamnă ce sunt) când văd un asemenea comportament. Ca şi când oamenii ăştia sunt antrenaţi să nu fie puşi la zid niciodată, să aibă întotdeauna dreptate, ca şi când orice bătălie trebuie câştigată.

Eu nu pot să îi înţeleg şi nici nu pot să îi accept. Mai ales când ne ştim de o bucată lungă de vreme şi văd că doar ne furăm căciula unul altuia. Nu înţeleg la ce şcoală şi-au perfecţionat oamenii ăştia şmecheriile?! Şi când naiba s-au pervertit cu toţii? De parcă suntem duşmani şi nu ne putem înţelege omeneşte! Sau suntem şi nu ştiam? Să ştiu şi eu cum discut atunci…


9 Responses to “Spumele mării

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.