Suricata în acţiune!

Cum s-au schimbat standardele adreselor de mail

Acest articol a fost citit de 3076ori


Sursa foto

Credeam ca atunci cand iti faci o adresa de mail te gandesti sa nu sune chiar stupid in ochii celui care o va citi/scrie la un moment dat. Iar asta e motivul pentru care trebuie sa o faci cat mai.. inteligenta. Fiecare a trecut prin “teroarea” alegerii unui ID de mail, cum sa sune sa fie mai bine, sa fie usor de tinut minte, sa nu fie caraghios, asa si pe dincolo.

Pusi in fata faptului, cei mai multi dintre noi alegem sa ne facem adresa de mail dupa una din formulele clasice. Cam asa:
nume.prenume at mail .com / prenume.nume at mail .com sau
nume-prenume at mail .com / prenume-nume at mail .com sau
nume_prenume at mail .com / prenume_nume at mail .com
etc..

Iar daca astea au fost luate (caci sunt multi Popesti, Ionesti si alti ..esti in tara asta), atunci folosim cu diverse cifre (mai adaugi anului nasterii, data nasterii sau anului in care ne aflam. De exemplu: nume.prenume2012 at mail.com). Asa face toata lumea, nu? Ei, nu chiar. Pentru unii nu e suficient sa isi creeze ceva cu nume, prenume si eventual niste cifre. Multi se cred foarte.. sexi, unici si irepetabili.

Imi picara de curand ochii pe o baza de date cu multe adrese de mail. Pe langa cei normali, am observat o ploaie de diferite … adjective, sa le numesc asa. Pentru ca ie unii, bre, care nu sunt multumiti sa stie lumea ca pe ei ii cheama Xulescu Vasilica, ci trebuie lumea sa stie si ca mai sunt si altfel, asa ca includ in adresa lor de mail toate minunile lumii. Cele mai dese prostii idiotenii (nu ma pot hotari) chestii inserate in adresele de mail sunt:
senzuala..
smecherasu / smecherul
boss cu variatiunea bossul lumii
bombonica
sufletel
kiss
badboy sau bad girl
– multe sunt brunete.. caci se vede din adresa de mail cand folosesc, ati ghicit, bruneta
love
– variatiuni pe tema bebe si baby
finutzul
sexi sau sexy

Si-mi trag o palma peste fata, pentru ca nu-mi dau seama incotro se indreapta lumea asta! Caci, dragii mei cu adrese de mail care arata cat de sexosi, adorabili, dezirabili si bunatati de bucatele sunteti voi, eu inteleg instinctul de reproducere din voi si aud cum urla hormonii sa va imperecheati, dar zau ca daca DOAR VOI sunteti singurii sexi de pe internetul asta, eu imi iau jucariile si plec.

Daca voi ati ramas ultimii cavaleri ai inteligentei adreselor de mail, eu imi iau diacriticele si va las in pace! Va las cu tot sexul vostru emanat in 2.0, cu toate sh-urile, toti tz-ii si toti kk-ii adaugati de cei finuti, inteligenti, smecheri si boss-i dintre voi, si ma duc unde oi vedea cu ochii.

Iata, domne, cum au inceput ID-urile de mail, adresele astea banale, sa sune a anunturi matrimoniale. Si se mai mira unii cand aplica la cate un job, de ce nu ii cheama nimeni la interviu. Pai, poate sunteti prea sexi pentru jobul ala, v-ati gandit?

Pensie privata pilonul III, iata-ma ca vin! Imi este groaza de persoanele care o sa-mi plateasca pensia de stat, cand mi-o veni timpul…


11 Responses to “Cum s-au schimbat standardele adreselor de mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.