Suricata în acţiune!

Banciu Preşedinte!

Acest articol a fost citit de 5692ori

Aruncaţi cu oo, cu cartofi, cu roşii, cu pungi cu apă îngheţată bocnă, cu ce vreţi, (numai vedeţi ca produsele bio ie scumpe, nu le irosiţi pe mine). Faceţi ce vreţi voi, dar eu recunosc că acum 4-5 ani mă uitam la emisiunea În gura presei cu Mircea Badea. De multă vreme însă, m-am mutat pe B1, la emisiunea Lumea lui Banciu cu Radu Banciu. Se prostise (şi încă se mai prosteşte) Badea şi începusem să nu-l mai suport. Cine a zis că de la dragoste la ură e doar un singur pas, n-a zis greşit. 🙂 Apăi, câte să fi îndurat şi eu?! Sper doar să nu întrerupeţi vizitele pe aici la auzul acestor vorbe, când descoperiţi fostele şi actualele mele preferinţe televizioniste 😀 Asta sunt şi aşa ma cheamă, vorba aia. 😛

În fine, fiecare cu preferinţele lui.

Dar să vă zic! Aseară însă am tras o porţie zdravănă de râs la emisiunea lui Banciu.

Cred ca deja ştie toată România unde este localizat şi de unde transmite postul B1, şi anume pe Calea Victoriei, colţ cu Câmpineanu, vizavi de Hotel Novotel, la parter, de te poţi uita prin geam în studioul lor. Oamenii n-au decât un singur platou de filmare în care s-au descurcat de atâţia ani cu diversele emisiuni şi sesiuni de ştiri, iar eu cred că s-au gospodărit bine. Mă rog, cât de bine se pot ei gospodări în vremurile astea căcăcioase tulburi.

(între noi fie vorba, cred că dacă nu s-ar fi inventat pauzele publicitare, n-ar fi avut timp între emisiuni să se schimbe între ei prezentatorii şi invitaţii)

De ce mă uit la Banciu? Eh, după ce m-am fript cu Badea e greu de explicat de ce mă uit la o altă emisiune pamflet. Acum (mă repet: acum!) Banciu îmi pare destul de echidistant şi are hazul lui. Are şi ceva tupeu, care pare să fie protejat de titulatura de emisiune pamfletară (aşa îmi şuieră mie pe la o ureche…) şi-mi place vorba lui. 🙂 Are accent ardelenesc, e mândru de franceza pe care o cunoaşte, de cunoştintele sale din geografie şi multe altele. Îmi place un om care se place suficient de mult încât să se laude cu asta. 😀 Cu condiţia să nu fie prost.

Bine, hai că deja parcă sunt avocatul lui.

Altceva voiam să spun. Că nu sunt singura care se distrează şi căreia îi place de el. Aseară cineva chiar l-a propus preşedinte. :)))) Nu am idee de unde a venit moda asta cu “Xulescu preşedinte” (deşi am o bănuială că ar fi de la evenimentele de exact acum un an de zile din Piaţa Universităţii şi protestanţii de atunci împotriva clasei politice). Cert este că ÎN SFÂRŞIT i-a venit rândul şi lui Banciu să fie propus preşedinte. Că prea le ştie el pe toate. :))))

Aşa că unul mai tupeist s-a postat aseară cu hârtia în geam Banciu preşedinte:))))))) Chiar cred sincer că a fost vreun fan suficient de trilulilu şi iute de picior (trebuie să te aştepţi să te fugărească careva. Dacă scria cine ştie ce obscenităţi? Îl alerga bodyguardul de nu se vedea!). Dar ştiti care e regretul meu? Că nu mi-a venit mie ideea înaintea ăluia! 😀


7 Responses to “Banciu Preşedinte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.