Suricata în acţiune!

Banciu Preşedinte!

Acest articol a fost citit de 5093ori

Aruncaţi cu oo, cu cartofi, cu roşii, cu pungi cu apă îngheţată bocnă, cu ce vreţi, (numai vedeţi ca produsele bio ie scumpe, nu le irosiţi pe mine). Faceţi ce vreţi voi, dar eu recunosc că acum 4-5 ani mă uitam la emisiunea În gura presei cu Mircea Badea. De multă vreme însă, m-am mutat pe B1, la emisiunea Lumea lui Banciu cu Radu Banciu. Se prostise (şi încă se mai prosteşte) Badea şi începusem să nu-l mai suport. Cine a zis că de la dragoste la ură e doar un singur pas, n-a zis greşit. 🙂 Apăi, câte să fi îndurat şi eu?! Sper doar să nu întrerupeţi vizitele pe aici la auzul acestor vorbe, când descoperiţi fostele şi actualele mele preferinţe televizioniste 😀 Asta sunt şi aşa ma cheamă, vorba aia. 😛

În fine, fiecare cu preferinţele lui.

Dar să vă zic! Aseară însă am tras o porţie zdravănă de râs la emisiunea lui Banciu.

Cred ca deja ştie toată România unde este localizat şi de unde transmite postul B1, şi anume pe Calea Victoriei, colţ cu Câmpineanu, vizavi de Hotel Novotel, la parter, de te poţi uita prin geam în studioul lor. Oamenii n-au decât un singur platou de filmare în care s-au descurcat de atâţia ani cu diversele emisiuni şi sesiuni de ştiri, iar eu cred că s-au gospodărit bine. Mă rog, cât de bine se pot ei gospodări în vremurile astea căcăcioase tulburi.

(între noi fie vorba, cred că dacă nu s-ar fi inventat pauzele publicitare, n-ar fi avut timp între emisiuni să se schimbe între ei prezentatorii şi invitaţii)

De ce mă uit la Banciu? Eh, după ce m-am fript cu Badea e greu de explicat de ce mă uit la o altă emisiune pamflet. Acum (mă repet: acum!) Banciu îmi pare destul de echidistant şi are hazul lui. Are şi ceva tupeu, care pare să fie protejat de titulatura de emisiune pamfletară (aşa îmi şuieră mie pe la o ureche…) şi-mi place vorba lui. 🙂 Are accent ardelenesc, e mândru de franceza pe care o cunoaşte, de cunoştintele sale din geografie şi multe altele. Îmi place un om care se place suficient de mult încât să se laude cu asta. 😀 Cu condiţia să nu fie prost.

Bine, hai că deja parcă sunt avocatul lui.

Altceva voiam să spun. Că nu sunt singura care se distrează şi căreia îi place de el. Aseară cineva chiar l-a propus preşedinte. :)))) Nu am idee de unde a venit moda asta cu “Xulescu preşedinte” (deşi am o bănuială că ar fi de la evenimentele de exact acum un an de zile din Piaţa Universităţii şi protestanţii de atunci împotriva clasei politice). Cert este că ÎN SFÂRŞIT i-a venit rândul şi lui Banciu să fie propus preşedinte. Că prea le ştie el pe toate. :))))

Aşa că unul mai tupeist s-a postat aseară cu hârtia în geam Banciu preşedinte:))))))) Chiar cred sincer că a fost vreun fan suficient de trilulilu şi iute de picior (trebuie să te aştepţi să te fugărească careva. Dacă scria cine ştie ce obscenităţi? Îl alerga bodyguardul de nu se vedea!). Dar ştiti care e regretul meu? Că nu mi-a venit mie ideea înaintea ăluia! 😀


7 Responses to “Banciu Preşedinte!

 1. Cornel Jipa

  Mie mi se pare totusi teribil de infatuat. A afirmat odata ca toate romancele sunt c….( prostituate). Nu-i neg calitatile, dar ii calca lui Badea pe urme ! “Singura virtute ingaduita a se adauga gloriei este modestia”, spunea Tolstoi. Ori, ca si Mircea Badea ce l-a menajat pe Felix si alti grei din USL, si el il menajeaza pe iubitul conducator si a sa camarila ! Ori lipsa de patriotism din afirmatia scelerata pe care am pomenit-o chiar ma intriga, chiar de mama sa o fi poate… unguroaica !

  • Gabitelu

   e mai ‘evisceral’ ca sa zic asa. Si mie-mi pare ca uneori exagereaza cu injuriile, d-aia spuneam ca isi permite cam multe sub umbrela emisiunii de tip pamflet. Sper sa nu ajunga ca Badea, de asta am si subliniat ca acum imi place, mai incolo.. cine stie..

 2. Dan Dobos

  Nu esti singura, stai linistita! 🙂
  Si eu m-am uitat la Mircea Badea cu ceva ani in urma si trebuie sa spun ca este talentat – a avut citeva emisiuni excelente- dar am renuntat destul de repede sa-i mai vad emisiunea din motive lesne de inteles (multa vulgaritate, atac la persoana etc).
  M-am uitat si la emisiunea lui Banciu tot cu ceva ani in urma si mi s-a parut destul de decenta (si mai are si haz ardeleanul asta!)
  Esti curajoasa sa recunosti ca te-ai uitat la Mircea Badea – zilele astea am vazut un interviu cu Catalin Stefanescu de la garantat 100% in care recunostea – ca sa zic asa – o atitudine pozitiva in privinta… manelelor! Interviul poate fi vazut aici http://www.youtube.com/watch?v=G672kDcfT2U

  • Gabitelu

   :))) manele, serios? Trebuie sa imi fac timp sa urmaresc emisiunea, pacat ca dureaza 45 de minute si n-ai precizat de pe la ce minute incepe discutia despre manele, sau cand precizeaza asta.

   • Dan Dobos

    Discutia despre manele incepe la minutul 33.04 si tine pina la sfirsitul interviului – adica in jur de 12 minute. Iar adresa este
    http://www.youtube.com/watch?v=G672kDcfT2U
    Vizionare placata 😉

    • Gabitelu

     🙂 halucinant… Oricum voiam sa abordez si eu intr-un articol fenomenul manelelor, dar explicatiile lui Stefanescu ma buimacesc total :)) La o adica si prostia este un fenomen raspandit, asta nu inseamna ca e ok. Dar, fiecare face ce crede. In plus, sunt convinsa ca daca s-ar studia matematic si statistic fenomenul manelelor, eu as paria pe un coeficient de inteligenta si un grad de cultura scazute de partea manelistilor, prin comparatie cu non-manelistii. Si daca s-ar realiza un astfel de studiu cu un asemenea rezultat, atunci eu cred ca demonstram ceea ce era de demonstrat 🙂 Si vorba aia: end of story 😀

 3. ma rog … mie mi se pare cam antipatic 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *