Suricata în acţiune!

Gata!! Stop crying, people!

Acest articol a fost citit de 1171ori

Nu am obiceiul sa vorbesc despre d-astea. Nu e treaba mea si nu ar trebui sa fie a nimanui, dar vorba cuiva, cineva trebuie s-o spuna si pe asta. Adica, fratilor, gata, sa incetam o data cu prostia!

Sa fie clar inteles de la bun inceput: imi place muzica buna, aproape indiferent cine o canta! Am fost si sunt fan Michael Jackson, de exemplu, indiferent prin cate procese a fost tarat! Am fost fan de dinainte!!!!!! sa fi murit! E clar inteles? Nu trebuie sa moara cineva ca sa imi aduca aminte ca a trait. Ok?

Tot la fel, stiam (probabil pentru ca sunt fata si am o varsta) si piesa “Mi-e dor de tine”.

DAR, m-am saturat sa vad si sa aud peste tot, tot felul de articole si noutati despre treaba asta cu Malina Olinescu. La fel cum a fost si cu Madalina Manole. M-am saturat sa tot aud plansete, sa tot vad lumea bocind, lume care inainte sa se intample toate astea, nu mai auzise nimic despre ea! Probabil nici nu stiau ca exista! Probabil NICI nu stiau piesa asta! Fratilor, gata cu prostia asta!

Inteleg sa fi trecut in nefiinta dupa o suferinta. Inteleg sa fi fost cea mai mare voce din tara. Inteleg sa fi avut o activitate consistenta. Inteleg sa fi fost cineva.

Dar, cu riscul ca imi voi atrage toata ura din lume, chiar nu a fost cineva! Asa ca incetati o data cu prostia asta de mediatizare a unui om care a ales sa faca o idiotenie! Preferam sa nu vorbesc despre asta, dar chiar nu mai pot! Nu mai pot, domne, cu atatea vaiete, plasete, cantecul asta il aud obsesiv, lumea plange de rupe etc. Chiar nu mai pot!

Cand o muri cineva cu adevarat super valoros pentru CULTURA noastra, ce dracu’ mai faceti?!

Bine ca se vorbeste mai mult despre omul asta amarat, decat despre faptul ca din vina unui grup dezorganizat de idioti, a fost omorat un tigru la Sibiu! Bine ca va pasa mai mult de un om care n-a stiut sa aprecieze viata, decat de un animal nevinovat si rar, omorat din cauza unor incompetenti! Bine ca asa stiti voi sa cerneti binele de rau!

Ar trebui sa ignorati prostiile de genul asta! Dar, nuuuuu, sa auzim cat mai multe! Sa ii ridicam statui!! Goana dupa audienta, domne. Atat de curvari am ajuns! Sa ne aplecam in fata oricarei prostii umane si sa o ridicam la rangul de virtute.

GATA! Ca nu mai pot. Liniste!!


One Response to “Gata!! Stop crying, people!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.