Suricata în acţiune!

Îndrăgostiţii şi viscolul

Acest articol a fost citit de 1951ori


Sursa foto

Că tot vina ziua îndrăgostiţilor. Nu sărbătoresc aşa ceva, pentru că nu e o sărbătoare românească. Iar eu nu m-am născut peste Ocean.

Dar dacă tot vine vorba de îndrăgostiţi, dar în special de nesimţiţi, am 2-3 vorbe pentru o specie mai aparte dintre ei.

După ce că vremea asta e urâtă rău de tot şi NIMENI nu curăţă trotuarele şi este gheaţă şi zăpadă deasupra, iar cărarea e deabia încăpătoare pentru 1 persoană şi jumătate, văd toate cornutele lumii că merg unul lângă altul, frate! Să nu treci de ei, nici prin stânga, nici prin dreapta, că ocupă tot drumul!

Băi, dăştepţii planetei, multă lume e într-o relaţie! Voi nu sunteţi speciali! Dar nu înseamnă că dacă mergi cu iubita sau nevasta pe stradă, de voi nu mai trece nimeni! Başca, vă mai ţineţi şi de mână, că viscolul şi gerul e FIX vreme de romantism! Nu trebuie să o iau eu prin şanţ sau prin nămeţi ca să trec de voi, de parcă sunteţi zid! Sau dacă mă vedeţi venind, daţi-vă unul la o parte, să nu trebuiască să vă ocolesc tot eu, că doar nu sunteţi siamezi! Chiar atât de nesimţiţi puteţi să fiţi? Dar pun pariu că aveţi pretenţia să fiţi trataţi civilizat în alte circumstanţe! Sper să nu vă dea prin cap să faceţi copii, să nu răspândiţi şi mai mult în lume nesimţirea şi durerea în c*r! Sunteţi încă o specie care n-ar trebui să se reproducă!


3 Responses to “Îndrăgostiţii şi viscolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.