Suricata în acţiune!

Prietenie cu foştii

Acest articol a fost citit de 1270ori


Sursa foto

Că tot e ziua îndrăgostiţilor la americani, e o ocazie foarte bună şi pentru mine să întreb lumea ce crede despre a rămâne prieten cu un fost iubit/fostă iubită. Căci mă bâzâie de mult la ureche nedumerirea asta a mea, iar după mine, aşa ceva nu este posibil, din multe motive. Dar întreb acum pentru că văd frecvent în viaţa reală dar şi în filme, că foşti iubiţi rămân prieteni. Şi nu mă refer la să-şi mai vorbească, mă refer la să rămână amici, să iasă în oraş cu prietenii şi etc.

Poate gândesc eu radical, poate aşa e structura mea, dar eu nu cred că se poate în mod firesc aşa ceva. Pe lângă votul de mai jos (ca să rămână cumva şi consemnat statistic), aş vrea să aflu şi câteva păreri, ca să înţeleg şi eu fenomenul, că poate mie îmi lipseşte “gena” înţelegerii. Şi, evident, nu judec pe nimeni, căci vă voi repeta întotdeauna: fiecare e liber să facă ce vrea.

Este posibil să rămâi prieten cu un fost iubit?

View Results

Loading ... Loading ...

4 Responses to “Prietenie cu foştii

 1. eu as spune ca depinde de oameni… pentru mine personal n-ar fi nicio paguba, desi nu mi s-a intamplat 🙂
  imi place sa cred ca am capacitatea de a privi lucrurile si din alte perspective

  • Gabitelu

   si eu vreau sa vad cum privesc altii lucrurile si care sunt punctele lor de vedere, ca sa inteleg si eu. In teorie, parca merge, in realitate, vorba ta, nu mi s-a intamplat :))) Parca nu se pupa una cu alta:))

 2. eh, ciudat subiect..
  depinde de situatie..adica de partener..
  logic, daca tu esti ala ranitul dupa despartire o sa iti fie mai greu sa ramai in relatii cu fosta..
  oricum. toate cu timpul..

  • Gabitelu

   am auzit de curand ca se zice ca perioada de suferinta dupa o relatie esuata este jumatatea timpului cat ai stat in relatia respectiva.
   mi se pare interesant. Asta ca ai adus aminte de raniti 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *