Suricata în acţiune!

Concurs la feminin

Acest articol a fost citit de 1417ori


Sursa foto

Astăzi este concurs de făcut cele mai frumoase urări celor mai gingaşe făpturi. Aş fi vrut să-mi încordez un pic muşchii să intru în horă, dar cedez locul domnilor, iar eu mă rezum la 2-3 idei şi în final vă arăt un clip.

Prima idee ar fi că tocmai azi a promulgat preşedintele legea împotriva violenţei domestice. Interesant “cadou” oferit tuturor româncelor tocmai de 8 martie. Ar fi interesant să şi funcţioneze, dar rămâne de văzut (să nu arunce nimeni cu oo în mine dacă rămân sceptică).

În altă ordine de idei, reamintesc tuturor doamnelor că azi au un fel de dezlegare la dulciuri, dar şi la striptease (n-am idee dacă se mai poartă moda asta, dar pe vremea mea era mare show). Însă, vă rog să rămâneţi nişte doamne. Dulciurile se degustă ordonat şi fără grabă, ca nişte adevărate ladies, iar striptease-ul se serveşte tot la fel de delicat, pentru o reputaţie impecabilă, zic! Nu vi le ia nimeni din faţă nici pe una, nici pe alta. 😉

Am ajuns şi la clip. Nu ştiu dacă Rusia a înnebunit din cauza alegerilor proaspăt incheiate, sau care o fi motivul, dar iată cine va reprezenta Rusia la concursul Eurovision de anul acesta. Simpatice babuşchi. Celor care mai urmăresc acest spectacol şi la noi, le aduc aminte că preselecţiile pentru desemnarea reprezentantului României se desfăşoară sâmbăta aceasta pe TVR.

O primavară frumoasă. Şi hai odată cu căldura!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.