Suricata în acţiune!

Dragul meu iubit mic

Acest articol a fost citit de 3107ori

Daca va exista vreodata vreun dubiu, sa stii ca te iubesc de la pamant la cer si inapoi, de cateva mii de ori, cel putin.

Mi-am dorit atat de mult sa te intalnesc, incat uneori cred ca ai aparut creat de imaginatia si nerabdarea mea, apoi ma uit la tine si ma minunez ca existi. Suna din povesti, dar vei simti si tu asta la un moment dat cand vei fi in locul meu si va fi incredibil cand vei realiza ca in inima ta e loc de si mai multa iubire decat ai crezut vreodata ca va incapea.

Imi doresc sa citesti aceste randuri la un moment dat, iar pana atunci sper sa nu iti fi gresit cu prea multe. Cred ca teama ca nu voi fi perfecta pentru tine a fost motivul pentru care am amanat atat de mult momentul pana la care sa te intalnesc.

Si daca tot iti zic de prima noastra intalnire, sa ti-o povestesc eu, pentru ca tu cu siguranta nu iti amintesti nimic.

Mi-au dat lacrimile instantaneu si te-am iubit din prima secunda in care te-am vazut, cum n-am crezut vreodata ca e posibil. Mi-am zis ca esti cel mai frumos lucru pe care l-am vazut vreodata, si parca nici acum nu pot sa cuprind in intregime ideea ca esti parte din mine. Cand te-am cunoscut aveai peste trei kilograme de iubire.
Ne-a fost greu la inceput impreuna. Nopti nedormite incercand sa ne intelegem unul pe altul. Pielea mea si bataile inimii mele iti dadeau alinare si adormeai, asa adormeam si eu. Apoi, cand te-ai mai obisnuit, ai inceput sa imi zambesti, neconditionat. Acesta a fost un alt moment care m-a fascinat. M-ai facut sa ma simt Soarele universului tau. Nimeni niciodata nu s-a uitat asa la mine! Nici taica-tu cand incerca sa ma cucereasca 🙂 Si nimeni nu o sa se mai uite vreodata asa la mine, esti unic si irepetabil. Privirea ta cand o intalnea pe a mea ma facea sa uit de orice rau care a existat vreodata. Un panaceu universal. Daca toti oamenii am putea zambi in felul acela oricui mereu, lumea ar fi un loc fantastic!

Lumea, acesta a fost un alt motiv pentru care nu ne-am intalnit mai devreme. Credeam, si inca mai cred, ca lumea asta nu te merita, ca este prea urata pentru tine. Ca este prea plina de rau si de oameni. De fapt vad egalitate intre oameni si rau. De asta am amanat intalnirea noastra si te rog sa ma ierti ca nu sunt mai tanara pentru tine. Macar sper ca sunt ceva mai inteleapta, sa te ajut cu tot ce imi sta in putere.

Iubitul meu mic, pe scurt, te iubesc de imi sar ochii din cap. Acum nu imi mai imaginez viata fara tine, chiar daca mi-ai dat-o peste cap intr-un mod infricosator de frumos.
Si te rog, in avans, sa ma ierti pentru toate cele ce iti voi gresi. Am auzit ca toti parintii gresesc, iar asta voi experimenta pe propria-mi piele. Promit ca voi incerca sa fiu cea mai buna versiune a mea pentru tine! Promit ca incerc. Iar atunci cand voi gresi, sa recitesti asta din nou si sa trecem peste. Sper doar sa nu recitesti de prea multe ori.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.