Suricata în acţiune!

Fiecare cu feblețea lui

Acest articol a fost citit de 1294ori

În cele ce urmează, încercați să nu judecați prea aspru. Fiecare are câte o slăbiciune pentru câte cineva. Una dintre ale mele este Alex Dima. Îl știți, băiatul de la ProTV, de la România te iubesc, băiatul cu pădurile, băiatul ăla care este apărătorul suprem al celor oropsiți, cel anti-sistem, cel mai cel.

Chit că mi-s eu femeie măritată și cu copil, de câte ori îl văd, mi-s Aaaalex Diiiima.. Ca o adolescentă lovită cu leuca lui Cupidon, care nu mai știe nici cum o cheamă, care probabil s-ar bâlbâi dacă chiar l-ar întâlni. Și, ferească Sfântu să-l întâlnesc, pentru că nu aș vrea să mai trec încă un moment jenant (pentru mine) pe lista mea lungă de jene adunate în viața asta.

Are și Facebook-ul un dar aparte de a pune anumite postări mai frecvent pe wall-ul tău. Iar de curând l-am văzut într-o poză cu Elena Lasconi, felicitand-o după câștigarea primăriei. Iar ea avea fața aia pe care mi-o imaginez că aș face-o eu prostită de Cupidon,uitându-se luuung la el și râzând ca.. deșteapta. Credeți oare că gândea și ea “Aaaalex Diiiima….”?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.