Suricata în acţiune!

Da, eu dau mai departe

Acest articol a fost citit de 1186ori


Sursa foto

Dacă primesc ceva amuzant sau care merită citit sau văzut, eu dau like, share sau forward. Adică, pe româneşte, îl trimit mai departe, să vadă şi alţii. Atunci când timpul îmi permite. De ce fac asta? Nu ca să plictisesc sau să agasez, ci consider că dacă ceva m-a facut pe mine să râd sau măcar să zâmbesc, cred că merită şi alţii să se simtă bine.

În lumea asta de rahat, prefer să trimit mai departe ceva care să descreţească frunţile decât să public mesaje despre oameni bolnavi, muribunzi sau nenorociri. Nu pentru că sunt ignorantă, ci pentru că prefer să fac ceva, dacă pot, referitor la rahaturile din jur, decât să vorbesc despre ele.

Aşa că, pentru că fiecare are propriul lui bagaj de griji, temeri şi frustrări, eu consider că merită o pauză şi îi dau să citească/vadă ceva funny. Evident că nu dau drumul la tot mai departe. Cern pe cât pot. Şi nici nu trimit valuri după valuri de chestii amuzante sau prostiuţe. O fac, zic eu, în limitele normalului (sau normalului meu).

Înţeleg că nu toată lumea are chef, timp sau are altele de facut. Nu sunt absurdă. Şi înţeleg şi solicitarea de a nu mai trimite cuiva lucruri de genul ăsta. Însă nu este cazul de răutăţi. Când eu încercam să îţi iau gândul de la căcaturile din jurul tău, tu să-mi răspunzi răutăcios. Nu este cazul să răbufneşti la mine pentru supărările din alte surse. Mă îndoiesc că pozele cu lucruri amuzante ţi-au provocat atâta repulsie şi ură. Şi nici nu te-am obligat să trimiţi mai departe că altfel îţi moare capra. Ignoră-mă, şterge-mă sau roagă-mă să nu mai fac asta, dar civilizat. Nu eu sunt cauza frustrărilor tale şi nici n-am de gând să încasez un pumn care nu-mi este adresat.

Să nu crezi vreodată că rahatul şi frustrările tale sunt mai mari sau mai mici decât ale oricui altcuiva din lumea asta! Nu uita că asta nu-ţi dă dreptul să arunci cu rahat în jur. Rezolvă-ţi problemele singur şi nu-ţi mai spăla rufele în public. Fiecare are bagajul lui şi îl cară după el.

Înţeleg că omul în esenţă este egocentrist! Pe modelul “eu şi numai EU contez”. Sfatul meu absolut gratuit ar fi să-ţi mai scoţi capul din fund şi să începi să te gândeşti la toate lucrurile pe care le ai deja şi pentru care ar trebui să fii mulţumit ACUM (că tot vine Thanksgiving Day peste câteva zile), şi pe care trebuie să le conştientizezi mai întâi, pentru că după ce nu le mai ai, le vei duce lipsa. Vorbe mari, poate. Cine are minte şi îşi scoate izmenele din urechi poate să inţeleagă.

Aşa că eu prefer să văd lucruri frumoase şi să dau share la ceva care mă destinde. Am şi eu rahaturile mele de dus în cârcă, prin urmare, nu mă împovăra cu frustrările şi necazurile tale, să ţipi la mine când nu e cazul. Când o fi vina mea, îţi dau voie.

Don’t give me shit, I have my own!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.