Suricata în acţiune!

Oamenii sunt ca mancarea

Acest articol a fost citit de 2143ori


Sursa foto
Ca tot am iesit din post.

Oamenii sunt ca mancarea pentru ca e necesar sa pui ingredientele care trebuie ca sa iasa buni. Pe masura ce amesteci componentele, trebuie sa ii gusti si sa ii potrivesti de sare. Daca nu iti dai interesul, ei pot iesi fara gust, prea acri, prea iuti sau prea amari. Daca nu esti priceput si nu stii ce faci, dar mai ales n-ai niciun plan, mai bine nu te apuci de gatit.

Conteaza foarte mult bucatarul. Nu oricine poate fi bucatar, si in orice caz, nu oricine poate fi bucatar de 5 stele. In plus, chiar si cu cele mai bune ingrediente la indemana, tot poti da gres. Daca n-ai grija cat ii tii pe foc, pot sa iasa necopti sau prea arsi.

Pe unii, de nereusiti ce sunt, i-ai arunca la gunoi, dar inseamna risipa de material si plangi pentru timpul pierdut pe care l-ai petrecut gatindu-i. Si atunci ii pui pe masa asa, cum or fi. De aia exista uneori intoxicatii alimentare. 😉

Uneori trebuie sa ai grija sa nu te saboteze careva in timpul gatitului, ca sa nu toarne ingredientele care nu trebuie, sau sa iti fure din ele. Exista si bucatari rau intentionati, care vor ca mancarea lor sa iasa in fata.

Desi reteta de “om” este aceeasi, niciodata doi oameni n-or sa iasa la fel. De aia suntem toti diferiti, si fiecare e o alta mancare de peste.


4 Responses to “Oamenii sunt ca mancarea

  1. Pingback: Despre 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.