Suricata în acţiune!

Din gradina Google adunate 5

Acest articol a fost citit de 4160ori

ce înseamnă că un coleg care îţi face o surpriza – o fi ziua ta?!

e trist sa fii manipulat – Bai nene, din cand in cand se mai desteapta cate unul si bese un mare adevar.

familia pe cale de disparitie – Ai vazut si tu Idiocracy, nu? Acum traim in satre, comunitati online, triburi de bloggeri, feisbuchisti, gasti de cartier, grupari mafiote si.. politicieni, dar am uitat sa fim o mare familie.

care este viata animalelor fara stapan – ca o “viata de caine”.

si daca insisti – si daca nu?

cum trebuie sa vina pantalonii de la costum – Sa vina bine, cam asta ar fi. Daca nu te-am lamurit si te referi la lungime, ai noroc ca stiu despre ce e vorba. E simplu: cand sta omul in picioare incaltat in pantofi si cu pantalonii pe el, tivul pantalonului la spate trebuie sa ajunga la nivelul calcaiului incaltarii. Adica acolo unde incepe tocul pantofului. Ce e in plus, se taie, ce e in minus… inseamna n-ai cumparat ce trebuie si risti sa te bata nevasta cand te vede cu pantalonii la costum in lungime trei sferturi.

tomberonez imperial – animalul meu preferat 😀

cum sa prinzi ghughustuci care sta pe oua – mie imi este clar ca nu esti sanatos la cap daca te-ai apucat sa cauti asa ceva… Nu stiu pe unde ai invatat limba romana, dar felul in care pronunti vocala u nu se modifica in niciun caz de h-ul din fata ei. Se citeste la fel. Faci risipa de litere, asta faci tu. Dezacordul “care sta” il las asa, pentru ca incepe sa devina prea complicata limba romana pentru tine dupa aia.

gay guy – Sonoritatea cuvintelor astea doua unul langa altul ma duce cu gandul la un strigat tribal. Cam asa ar striga un indian dupa vulturul sau: gay guy, gay guy. In afara de asta, sper sa iti gasesti perechea.

un politist nesimtit care nu-si respecta vecinii – Suna ca un anunt de recrutare. Simt un paradox intre nesimtire si respect. Tu nu?

nesimtite la toaleta – exista specia asta, am vazut-o si eu. Nici n-ai crede ca fac parte din “sexul frumos” atunci cand le vezi cat de scroafe sunt la buda.

replici aiurea de agatatie toate la fel. Dar, promit ca daca vii cu ceva original si care mai este si amuzant, voi cauta sa te premiez. 😀


18 Responses to “Din gradina Google adunate 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.