Suricata în acţiune!

To like or not to like

Acest articol a fost citit de 2690ori


Sursa foto

Exista un curent care ne cam trage la urechi in vremurile astea, sa dai like la diverse chestii pe feisbuc. Daca la inceput a functionat normal, iar lumea intreaga la cap dadea like la poze, citate, filmulete, anunturi si altele funny, acum cumva parca s-a imputit treaba.

Observ cu oroare uneori ca sunt feisbuchisti care dau like la niste evenimente care nu s-ar mai incadra in explicatia gestului in sine. Adica to like – a placea. Poate nu inteleg eu fenomenul si am ramas un pic in urma de la lansarea aceste mari (adunari nationale) inventii a lui Ţucărberg. Poate nu m-am adaptat eu vremurilor, caci altfel nu-mi dau seama de ce mie mi se pare deplasat, iar celor care dau like li s-o parea normal.

Vezi ca mai posteaza cate un nefericit o poveste monstruoasa, ba ca mai e unul bolnav sau chiar s-a prapadit, ba ca nu mai stiu ce catastrofa s-a intamplat, iar lumea da like postarii (pozei, stirii, filmuletului etc). Wtf, oameni buni? Voi sunteti intregi la cap?! Cum sa dai like la asa ceva? Adica, sa spui ca “iti place”?! Ori v-ati dereglat, ori nu mai inteleg eu ce face butonul cu pricina.

Cum sa zici ca iti place ca Xulescu e acum un om distrus, sau ca John Doe e de acum orfan sau mai stiu eu ce alte orori ale vietii?! Cum sa dai like la asa ceva?! Voi sunteti intregi la minte?! M-am abtinut cat m-am abtinut, dar nu pot evita intrebarea la infinit, pentru ca vad ca prostia e mare! Cam la fel de mare ca listarea Facebook la bursa.

Cumva ati stat in cumpana si n-ati stiut cum sa reactionati la .. stire? La poza aia nasoala? La vestea aia care te darama? Si i-ati dat like din.. inertie?! Ce naiba a fost in capul vostru? Ati dat like ca sa fiti in rand cu lumea? Cu care lume?! Cu lumea aia nebuna care posteaza in primul rand asa ceva pe un site de socializare?! Ca asta nici n-am mentionat ca nu mi se pare firesc sa postezi atrocitati intr-un mediu in care lumea vine ba sa se recreeze sau sa vada ce mai fac cunostintele, ba sa se puna la curent cu ultimele stiri. Pentru ca nu stiu ce om intreg la cap deschide feisbucul ca sa il apuce plansul?!

De ce transformati, voi astia defectii, feisbucul intr-un jurnal al orei 5?! De ce? De ce aduceti toate nenorocirile pamantului aici? Ba, mai rau, se mai gasesc si ALTII care sa mentioneze ca LE PLAC nenorocirile alea. Cum de ajung sa se scurga aici toti dereglatii?! Cum?!

Ok, m-am frustrat destul. Sa ii las si pe altii. Evident, ori tipa si ei laolalta cu mine, ori impotriva mea.


4 Responses to “To like or not to like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.