Suricata în acţiune!

11.11.11 Ziua în care…

Acest articol a fost citit de 1004ori


Sursa foto

… Şi mai departe completează fiecare cu ce doreşte.

Există foarte mulţi adepţi care aşteaptă să se întâmple ceva în ziua asta ale cărei cifre se alătură atât de armonic. Pentru cei care mai au nişte boi acasă şi nişte doage în plus la cap, n-o să se întâmple nimic notabil. Eventual va fi ziua de naştere a unor persoane (apropos, „La mulţi ani, Speranţa!”), ne vom afla tot în zodia scorpionului, tot toamnă va fi, ne vom duce tot la serviciu sau la şcoală, vom face toate lucrurile pe care le făceam în mod obişnuit, deci viaţa îşi va urma cursul, spre dezamăgirea bezmeticilor.

Dacă noi ne agităm atât pentru ziua asta, oare cât de rău s-or fi agitat cei care au trăit în anul 1111?! Public astăzi scrierea asta, pentru că mâine când se va face 11.11 dimineaţa voi avea alte lucruri mai importante de făcut, decât să contemplu clipa care trece.

Evident, pentru mine, va fi un alt sfârşit de lume ratat (pentru că eu ratez toate lucrurile cu însemnătate). Cum nu pot fi prezentă peste tot, îmi voi vedea liniştită de treaba mea, la fel cum sfătuiesc (of, iar dau sfaturi gratuite) pe toată lumea. Nu doresc să agit pe nimeni pentru că mă arăt atât de indiferentă şi în totală neconcordanţă cu teoriile apocaliptice. Aşa cum nici nu doresc să îmi întorc priviri pline de ură înspre mine şi cuvinte de ocară, dar chiar nu dau nicio şansă să se întâmple ceva care chiar să merite tot balamucul ăsta mediatic, şi titluri de genul “Stare de alertă în întreaga lume. Ce se va întâmpla pe 11/11/2011, la ora 11:11?“, cum apare pe mediafax.ro.

Nu vreau să supăr zeii, dar după previziunile mele, ne vedem cu bine şi în weekend şi săptămâna viitoare, iar cei care îşi mănâncă legumele din farfurie, îşi beau sucurile naturale, nu fumează, nu beau, fac sex regulat şi nu le cade nicio cărămidă în cap, chiar vor apuca să prindă şi vârste înaintate de 70, poate chiar 80 de ani.

Adevărat, dacă vei căuta să dai o semnificaţie anume unui moment, o vei găsi cu siguranţă.

Până atunci, mă ţin cu mâinile de burtă şi nu mă pot abţine să nu râd când citesc despre toate trăsnăile ce trec prin capul unora, “adepţi ai ştiinţelor oculte“, “numerologi şi alţi specialişti în ezoterism“. “Unii evocă începutul unei noi epoci umaniste, al unei noi armonii în lume, deschiderea unei porţi spre o altă dimensiune sau chiar “o bulversare a conştiinţei“…

Mii de adepţi intenţionează să se întâlnească în această zi pentru a lua parte la diverse ceremonii sau dansuri. Mai multe pagini consacrate acestei date şi-au făcut deja apariţia pe Facebook.

Organizaţia spaniolă pentru nevăzători Once va organiza o loterie specială al cărei premiu va fi de 11 milioane de euro.

Clarvăzătorii şi cei mai cunoscuţi “preoţi” ai paranormalului salută importanţa “sincronicităţii” din 11/11/11, precum israelianul Uri Geller, americanca Solara, “expertă în numerologie” şi autoare a unei cărţi despre semnificaţia numărului 11, sau fanii “Spinal Tap”.”

Băi, mă lăsaţi. N-am mai râs cu atâta poftă de mult. 🙂

Ce-i cu nebunia asta? Orbi şi clarvăzători puşi la grămadă, dansuri, rugăciuni. Oare Misa ce-o mai face? Dar oare industria textilă de la nivel internaţional dispune de atâta materie primă încât să vă confecţioneze cămăşi de forţă tuturor? Oare?

Noi să fim sănătoşi (şi la cap de preferinţă, dacă mai e posibil).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.