Suricata în acţiune!

Doi orbi

Acest articol a fost citit de 1605ori


Sursa foto
Văd într-o zi un cuplu foarte drăgăstos şi gudu-gudu unul pe lângă altul. Mi-am dat seama că erau la început, că după o vreme nu mai eşti aşa de gudu-gudu, ţi se mai estompează comportamentul ăsta un pic retard (hai să fim cinstiţi şi să recunoaştem că îndrăgosteala ne transformă în nişte retarzi pentru o perioadă, apoi ne mai venim în fire).

Şi cum mă uitam eu aşa la ei, când o măsor pe ea din priviri, nu mi-am putut da seama ce-i plăcea partenerului ei la ea. Ok, o să fiu rea (ria, cum ar zice ardelenii) şi o să spun că atâta roz la un loc pe o singură persoană, n-am văzut de când mama m-o făcut! Nici gay-ii nu poartă atâta roz cât avea fătuca asta pe ea. Atâta roz încât îmi ardea retina şi riscam să orbesc instantaneu.

Nu e vorba de critică, deşi, na, aşa se pare că fac, dar mă gândeam că dacă tot erau la început, trebuia şi ea să faca un efort să îl ţină aproape. Nu de alta, dar tipul părea drăguţ şi afectuos. Apăi, şi cum să rişti să pierzi aşa ceva?!

Aşa că uitându-mă la ea, m-am trezit din senin gândindu-mă:
“uite cât de drăguţ îşi zâmbesc”…. (admiraţie)
apoi când îi văd unghiile “o, Doamne, ce-i cu rozul ăla bonbon?!” (stupoare)
când mă uit mai jos “vai, dar cizmele alea…” (groază)
în continuare văd că pe sub haină ieşea o bluză tot roz… (dezamăgire)
iar când îi văd părul “Ai, măi, spune-mi că NU ai făcut asta!!” (deja eram speriată!)

Iar toate astea în timp ce îmi rula în minte “trebuie să te îngrijeşti mai bine pentru băiatul ăsta, pentru că uite ce frumos îţi zâmbeşte. Ce-i cu tine? Te-a părăsit cu totul simţul estetic?! Aşa te-am învăţat?!” (ştiţi, ca şi când ne cunoşteam, iar ea ştia totul despre frumos de la mine, ca şi când fusese ucenica mea, iar acum eu o pedepseam şi o lăsam corigentă.)

Când mă uit mai bine la el, însă, observ că era descheiat la şliţ. Şi atunci am realizat că degeaba îmi făceam griji pentru ea. Mi-am dat seama că erau perfecţi unul pentru altul. Iar eu nu mă aflam în clasa copiilor supradotaţi. 😉

Azi de Dragobete vă urez îndrăgosteală faină, măi porumbeilor! 🙂


2 Responses to “Doi orbi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.