Suricata în acţiune!

Şocul zilei – care-i mai mare?

Acest articol a fost citit de 2654ori


Sursa foto

Inca nu am ajuns la ora 19.00 ca sa dau drumul la stiri sa aflu si alte lucruri de tip soc si groaza, caci iata ce am cules pana acum…

1. Dis de dimineata s-a aflat ca Cristi Minculescu paraseste Iris. Nu pot sa zic ca este chiar socant pentru mine personal. Ok, trupa tocmai sarbatorea ieri-alaltaieri 35 de ani de cariera, cariera in care a ajuns trupa rock numarul 1 in Romania, dar dupa cum am vazut si la altii mai mari decat ei, oamenii mai si pleaca. Iar unii “pleaca” de tot si nu-i mai vede nimeni niciodata.

Asa cum multi vor intui, exista sanse foarte mari ca asta sa insemne “caput” pentru Iris. Adica, ne-a parut bine de cunostinta, de acum la revedere. Am intuit teama tuturor pentru deznodamantul asta, dar daca asa a hotarat omul, noi chiar n-avem ce-i face. Poate mai bine asa decat un sfarsit chiar tragic. Pentru ca la cate a tras Minculescu pana acum, parca era mai nasol sa il vezi prabusit pe scena intr-un final, ca nu mai poate… Asta cred eu.

Ca o fi fost o chestiune de bani, de sanatate, o fi obosit, s-or certat, ca etc… pe fani adevarati ii intereseaza doar trupa in sine. Restul e cancan. Si mi s-ar parea trist sa se incerce disecarea povestii asteia. As zice s-o lasam asa. Nu-mi plac mondenitatile. Si cumva, parca mondenul nu prea se pupa cu rock-ul.

2. Singurul cangur de la gradina zoologica din Ploiesti a fost mancat de maidanezi. Aici, nici nu stiu cu ce sa incep sa ma sochez mai tare. Ca daca Iris se desparte, integritatea mea fizica nu este afectata, dar cand este vorba de maidanezi, integritatea mea fizica poate fi afectata.

Nu vreau sa intru in polemica cainilor maidanezi, dar m-am saturat sa tot aud de oameni omorati, muscati si mutilati de caini maidanezi, iar societatea sa nu faca nimic. Cei care trec des pe la mine pe aici stiu cat iubesc eu animalele, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne obisnuim cu astfel de scene si sa nu facem nimic.

Ok, pe langa faptul ca nu agreez ideea ingradirii animalelor salbatice in gradini zoologice, mai ales cand sunt prost administrate si animalele prost ingrijite, nu agreez nici ideea unui astfel de macel. O fi fost cangurul ala doar un animal, dar nici sa mori in chinuri nu se mi se pare.. fun. Deci, facem si noi in sfarsit ceva vizavi de situatia asta?!

3. Lumea inca spune gresit “a compleCta” in loc de “a completa”, adica fara c. Si n-ar fi grav daca nu s-ar folosi si pe site-uri asa-zise oficiale.. gen site-uri de recrutari, cum este aici. Iar asta e doar un exemplu gasit cautand pe google! Mai sunt multe altele! Daca s-ar folosi ori spus la misto, ori in limbaj de zi cu zi, atunci as mai trece cu vederea. In plus, vorba trece, scrisul ramane. Iar asta ma socheaza pentru ca … Of, nici nu stiu daca are rost sa ma mai las socata, ci probabil trebuie sa accept pur si simplu faptul ca este loc pentru toti sub soare, chiar si pentru agramati.
Iar ca sa nu cumva sa modifice ei intre timp si sa pic de closca, cum ca, vezi Doamne, am citit eu prost, iata print screen:

Sa ma ierte ca ii intreb direct: cam cat de prost pregatiti puteti sa fiti ca sa faceti greseli d-astea stupide?! Si se mai mira lumea ca se pica pe capete la BAC… Pai, daca nici acum nu ati aflat ca se spune:
a completa si nu a complecta
serviciu si nu servici
sa stii ca si nu sa sti ca
etc.
atunci eu va zic: ura si la gara! A, si sa va fie rusine! Cam ce fel de persoane asteptati sa fie recrutate de voi?


5 Responses to “Şocul zilei – care-i mai mare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.