Suricata în acţiune!

Tricouri cu mesaje

Acest articol a fost citit de 3491ori


Sursa foto

M-am săturat să tot văd tricouri cu mesaje pe ele şi să nu apuc să citesc mesajul pentru că este prea lung. Pentru că se pare că mintea creativă din spatele mesajului de pe tricou n-a putut să ajungă la esenţa mesajului, aşa că a povestit totul acolo, de la origini şi până în prezent.

Şi mergi aşa pe stradă, vezi pe unul/una venind din faţă cu un tricou d-ăsta cu mesaj kilometric pe el. Evident, din obişnuinţă, te apuci să citeşti. Când colo dai de un mesaj care ar putea acoperi scris în graffiti întregul Zid Chinezesc. Mai că îţi vine când treci pe lângă om să îl opreşti şi să-i zici “stai un pic, n-am apucat să termin de citit” şi mai faci şi următorul gest: apuci tricoul cu ambele mâini, de marginea stângă şi de cea dreaptă, apoi tragi de el, pentru că mesajul e aşa de lung încât îi ajunge omului pe la subraţ şi pe sub burtă, îi scoţi omului tricoul din pantaloni şi-l suceşti (cu tot cu omul din el) pe toate părţile, doar-doar oi apuca să citeşti tot, başca să mai şi înţelegi. După ce ai înţeles durerea sa din mesaj, laşi omul să plece. “Gata, am terminat. Eşti liber să pleci în treaba ta”.

Ce vrei, e complicat să faci un tricou cu un mesaj simplu pe el. Mai ales când, bănuiesc, şi cei care le cumpără vor să arate lumii adevăratul lor eu!, mă rog, adică lor! Vor să demonstreze că ei sunt cineva şi d-aia şi-au luat un tricou cu tâlc… 😉 Un tricou care are atât de lung mesajul, încât ai crede că este propriul lor jurnal, izvorât din frământările lor lăuntrice care.. evident că sunt prea lungi ca să fie sumarizate în 2-3 cuvinte.

Adică, în loc să porţi un tricou care să zică ceva de genul “viaţa este afurisită şi neagră, iar eu sunt un actor pe scena ei şi etc etc etc” poţi pur şi simplu să porţi un tricou cu “sunt trist”. Cred că este mai direct la ţintă.

Pentru că, dragii mei frustraţi pe viaţă şi posesori ai statusului “it’s complicated” de pe facebook, uitaţi care e treaba. La tăţi ni-i greu (vorba unui clasic în viaţă), aşa că am şi eu frustrările mele, cum le are fiecare pe ale lui, dar mai rău mă enervaţi când mai sunt şi în trafic şi văd pe unul cu un mesaj d-ăla (ce pare important la prima vedere) de nu apuc să îl termin de citit. Toţi se grăbesc, iar eu atât de repede nu pot termina de citit. Aşa că mă enervez. Deci, ce rost are să zic “aoleu, iar unul cu un mesaj lung cât o zi de post pe el” şi să mă enervez, adică să ne fie la amândoi greu. Mai bine, ia-ţi un tricou cu un mesaj scurt. Să ne fie viaţa mai uşoară amândurora.

Iată că am şi câteva propuneri de mesaje scurte pe tricouri. Pentru ‚creativi’:

Vreau să fiu/Sunt cocalar (fiecare după caz)
Tricou cu mesaj simplu
Tricou fără mesaj
Tricou uni
Om fericit
Trăiesc în România de peste X ani
Sunt supărat (vei observa când vei intra într-un bar 2 lucruri: ori ţi se oferă de băut, ori te dau afară bodyguarzii)
Nimic de declarat
Om cinstit (eh? .. cât de tare e ăsta? 😀 )
Viitor şomer
N-am status pe facebook
În căutarea fericirii
I’m a loser
Sunt coporatist de la 9 la 6
Nu vorbesc ingleza
şi… în final…
Am mâna dreaptă mai dezvoltată (ca să vorbim frumos, totuşi)

Sper să fi acoperit tot. Dacă mai sunt şi alţii care se simt nedreptăţiţi, atunci îi invit să îşi creeze propriul mesaj pe tricou. A, încă o chestie. Am văzut suficiente tricouri cu “I see stupid people” şi îmi permit să îl citez pe un alt clasic în viaţă “prietene, bătaia doare!”.


7 Responses to “Tricouri cu mesaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.