Suricata în acţiune!

Din gradina Google adunate 9

Acest articol a fost citit de 2328ori

kum se face freza creasta de cocos – cu k se face. Ca daca foloseai c nu mai intrebai de la bun inceput.

nici noi nu suntem normali – a, nici voi? Ce usurare, credeam ca suntem singurii.

de ce nu e bine sa trezesti pisica din somn – pentru ca e posibil sa iti traga doua labe peste ochi?! Nu stiu, imi dadeam si eu cu parerea.

fraierii se trezesc tarziu – filosofica afirmatie, dar eu totusi cred ca fraieri sunt aia care se trezesc devreme. Asa ma gandesc in fiecare dimineata…

isi sug burta cand trece o femeie frumoasa – asa fac toti, nu-i asa? Dar se intampla si invers: cand femeile vad un barbat care le place, isi arcuiesc spatele si isi scot pieptul in fata. 😉 Dupa ce trece momentul, ambele tabere revin la forma initiala.

te ciupeste un tantar prin blugi? – cateodata da, cateodata nu. Depinde de cate gauri, taieturi si franjuri au blugii.

despre cum sa stai treaza la serviciu – dar de ce te chinui. Ia si trage un pui de somn. Te invata George Costanza din Seinfeld cum sa faci asta, mai ales daca ai si un birou la dispozitie. 😉

lucruru frumoase despre bomboane – Cred ca cel mai frumos lucru despre bomboane il vede dentistul, pentru ca tocmai si-a mai facut niste clienti.

poze horror noi – te-ai plictisit de alea vechi?!

status ma enerveaza oamenii care isi schimba relatia in single – si pe mine. Hai sa facem petitie la feisbuc sa cerem optiunea asta de status.

ce vad pisicile cand se uita pe geam? – afara.

dupa tunsoare bob v-ati mai lasat parul lung – o intrebare de importanta capitala… Evident ca nuuu!! Dupa tunsoarea bob pasul imediat a fost sa ma rad in cap.

replici de agatat cu motociclete – nu prea iti mai trebuie nimic altceva daca ai motocicleta. Poti sa taci linistit. Fetele vor veni sigur la tine. Brusc, daca ai motocicleta, devii visul oricarei tipe. 😉 (ssht, it’s a secret!) De fapt, nu chiar, ca daca te uiti acum 2-3 articole la mine acilea pe blog, o sa vezi constatarile mele.

reteaua celor care fumeaza vodafone – Cum se fumeaza vodafone? rulezi carcasa telefonului, iar inauntru pui sim-ul tocat marunt marunt? Si.. ce gust are? Dar.. ia zi, tusesti la primul fum?

cum se scrie corect indemnare sau indemanare? – Asta-mi aduce aminte de intrebarea: cum se zice corect, Irak sau Iran.


3 Responses to “Din gradina Google adunate 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.