Suricata în acţiune!

Tipul cu motor, moartea fetelor

Acest articol a fost citit de 6907ori


Sursa foto

Există un fenomen foarte curios care circulă nestingherit printre reprezentantele sexului frumos. Cum văd fetele noastre pe câte un tip cu motor (cum se zice) le vezi pe toate picate într-o venerare ca de Dumnezeu a tipului mai sus menţionat. Nu ştiu cum se face de le ia minţile huruitul ăla de motor, sau poate casca, sau poate geaca de motociclist, de le vezi pe toate leşinate.

Nu ştiu dacă este chiar efectul Axe (ca în reclamele alea de cad fetele în ispită când se dă câte un tip cu spray Axe), dar clar, când văd fetele noastre pe un tip că s-a dat jos de pe un motor, gata, le-a luat cu palpitaţii. Le vezi pe toate cum se înmoaie la inimă, zâmbesc aiurea, se fâstâcesc, rânjesc ascuns în pumn ca nişte adolescente virgine, admiră peisajul, iar tipul le pare instantaneu mai simpatic (“ce băiat de treabă, are şi motor…”).

Fie el cum o fi, de are coşuri sau chiar acnee pe faţă, de are cu 2 clase mai mult ca trenul, de îşi bate nevasta, de se giugiuleşte cu toate femeile prin budele tuturor speluncilor, băiatul cu motor este clar fascinaţia fetelor. El devine brusc mai apetisant dacă încalecă nişte cai (putere, evident).

Brusc, toate fetele se declară fane muzică rock, le plac tatuajele, hainele de piele (neapărat neagră şi dacă se poate cu flăcări), blugii extra uzaţi, părul lui lung şi barba lăsată să crească în neştire, tot la fel cum brusc se apucă toate să bea bere, deşi lor nu le place, că e amară şi le baloneaza (pentru că nu e cool să bea Radler cu lămâie, deşi le place şi îl beau la terasă când se duc doar cu fetele). Însă ele trebuie să se menţina în joc, pentru că băiatul nostru are motor şi de obicei e roacher.

Este cel mai puternic afrodiziac pentru femei dacă ajungi la o întâlnire în zgomot puternic turat de motor de motocicletă, chiar dacă tu, poate, eşti cel mai nefericit (în toate modurile în care se poate traduce cuvântul ăsta) de pe planetă. Arma ta secretă de cool este motorul. Motorul te face să fii cineva.

Motorul o va agăţa, motorul o va da pe spate, tu trebuie doar să fii prezent şi să fii relativ îndemânatic, gen.. să nu cazi de pe el la urcare sau la coborâre (să evitam penibilul, zic). Evident, asta necesită nişte pregătire care poate fi realizată la şcoala de bune maniere pe motor.

Sau poate n-o fi doar motorul o fascinaţie (ca o mică paranteză, nu mi-a plăcut această scurtătură lingvistică “motor” de când am auzit-o prima oară, ca substituent al motocicletă… e un cuvânt cool care pe mine ma zgârie). Mă gândesc că poate orice vehicul condus de un bărbat va da pe spate orice femeie. Nu? Bine, orice femeie care vrea să fie dată pe spate de aşa ceva. 😉

Pe acelaşi principiu, vă imaginaţi cum o fi fost acum 20-30 de ani când majoritatea aveau Dacia, cum se vorbea despre băieţii cool?
“Fată, l-ai văzut pe ăla?”
“Da, fată. Am văzut că are Dacie. Cât de tare!”
“Da, fată, dar nu orice Dacie. E 1310, nu amărâtă d-aia de 1100.”

Ce Dacia Nova, SuperNova, Solenza, Logan sau… Sandero, Dacia 1310, aia era şmecheria! Iar băieţii, evident, mergeau cu o mână pe volan, iar mâna stângă stătea atârnată pe uşa maşinii. Că aşa merg băieţii cool.

Revenind la fascinaţia din zilele noastre cu motorul, nu mă prind de ce motorul e fascinant?! De ce n-o fi mai fascinant tipul cu bicicletă (denumită, tot ca efect cool şi biclă)? Aia nici nu poluează, nici nu face atâta gălăgie şi e clar mai puţin periculoasă, cel puţin prin prisma vitezei pe care o prinde. Ca să nu mai zic că probabil tipul e şi foarte atletic, de la atâta pedalat.

Sau băiatul cu scuter. De ce n-o atrage el toate privirile? Cum ar fi discuţia:
“E, ia uite ce bijuterie mi-am tras”
“Da, superb scuter. Şi ce bine şade.”
“Da, nu mai zic şi că prinde 40 la oră”
“Ai lasă-mă!”

O fi vehiculul o extensie a virilităţii unui tip?

PS: şi cu chitarele cam la fel


11 Responses to “Tipul cu motor, moartea fetelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.