Suricata în acţiune!

Din gradina Google adunate 10

Acest articol a fost citit de 2896ori

cand gatesc vecinii vine un miros – si ce? nu te saturi si tu? Nu te bucuri ca nu mananca fast food? Ca ai niste vecini sanatosi si economi? Nu te mai plage atata de miros. Ia-ti niste odorizant de camera si gata.

cele mai tari striparite – pe centura orasului, sunt deja goale, le mai lipseste stalpul. A, si nici nu platesti ca sa intri in club sa le vezi in actiune.

cu ce aruncam cand eram copii – dar cu ce n-am aruncat? De la apa, oua, rosii, cornete, pietricele in geam, var de pe pereti, papusi, hainele parintilor, mingea dupa raţe cand eram vanator, nisip la mare, apa la ştrand, in principal cu orice, conta doar locatia, dispozitia de moment si cat de mult sau putin voiam sa ranesc tinta. 😀

s-a tuns – cine, cat, cum, unde? atat imi zici?! Baga o poza, ceva, nu ma lasa in aer.

stangaci comunism – socialismul e de stanga, capitalismul de dreapta, comunismul..?! probabil si astia scriau cu stanga. S-ar putea sa ai dreptate la ce zici tu acolo.

cand mananci ultima data – ultima oara inainte de ce? de scaunul electric? de ziua nuntii ca sa incapi in rochie? de rollercoaster, de inotat, de?? Ca recomandare, totusi, sa fie verde, deci, mananca: spanac 😀

cât credit îţi ia daca vorbeşti pe facebook – despre ce e vorba in propozitie?! Sa m-ajute careva!

croitoreasa dna nuti – O doamna! Ceva rar. Mai e si croitoreasa! Coase bine?!

cu privirea sub fusta ei – si cu creierul in pantalonii lui.

cum naiba sa fac rost de bani – noi ceilalti muncim, dar ce sa-ti zic. Poate e mai rentabil sa cersesti. La naiba, chiar e… Hai ca m-ai intristat… Ma duc sa ies un pic la colt.

cum se numeste pasarea care canta gugustiuc – ghici ciuperca ce-i. Ciorcarlie?! A, stiu, pinguin! Ca e tot o pasare si aia. Sa nu te deruteze mersul lui, tot pasare e. 😉

unde pot gasi noi nu suntem normali – aici. Aici sunt toti oamenii dereglati. In frunte cu sublima, superba si incontestabila de …. tadam: MINE! 😀

amic sau mai mult?semne – Daca jucati ţurca la orizontala, atunci da, e mai mult. E cel putin fuck buddies.

ce inseamna cand calci intr-un cacat de caine – ca ai mai mult de curatat decat dupa un gainat de vrabie si mai putin decat dupa un rahat de vaca?! Alta explicatie, zau ca n-am. Nu ma gandeam sa fie mare filosofie in spatele cacatului…

cine ma imprumuta si pe mine rapid – Eu! Eu! Uite 1.000 de euroi. Stai, bre, am glumit. Chiar ai timp sa crezi tot ce scrie lumea pe net?!

cind apare gulerul la gugustiuci – uite, asta e chiar o intrebare buna. Serios. Care mai trece pe aici si afla raspunsul, sa se intoarca sa-mi scrie si mie. Chiar mi se pare interesanta intrebarea.

eu l-am imprumutat el mi-a dat papucii – un nenorocit! Si, un sex de impacare, ceva? Adica, daca tot l-ai platit… nu?

exemple de email de ramas bun atunci cand pleci dintr-o companie – un simplu fuck off?! A, stai, ai zis ramas bun. Atunci.. fuck well?!

gandacii si ghena de gunoi = LOVE

mi-a tras-o cu dresul pe mine – O singura onomatopee pentru tine: iiiiihaaaaa!!! Intre noi fie vorba: ar fi fost de-a dreptul gay sa iti fi dat jos dresul, iar el sa-si fi scos ciorapii, nu?

om care sfredeleste homo – de obicei ‘om’ e tot homo, deci, homo pe homo. Si totusi, sfredelit?! Ih, imaginea formata.. ih ih… ewwwwww.

reteaua celor care fumeaza chiar daca nu e cui-ul lor – 🙂 Nu-s frumosi oamenii astia? Hai totusi sa raspund. Din ce am observat, cui la cui trage, nu doar cui pe cui se scoate. Iar cuiul … connecting people, am prins eu din alte observatii.

rockerii nu atrag femeile – Ba eu cred ca gresesti. Rockerii atrag rockerite 😉 Alea femei! Ce stii tu…

www.fetite de dat la buci – Alo, ai aterizat gresit! Aici e al www. Ciocane si tu la urmatorul www si intreaba, poate fetitele-s p-acolo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.