Suricata în acţiune!

Black spanac

Acest articol a fost citit de 2544ori

Dragii mei, a înnebunit cimpanzeul în Africa de la atâta Black Friday. Evident, pentru că s-a adaptat plaiurilor mioritice, Black Friday a fost şi încă este un prilej pentru mulţi ‘comercianţi’ să te facă să crezi că tu chiar primeşti ceva redus baban.

Eh, ce să-i facem, dacă importul de idei funcţionează bine, iar adaptarea lor este şi mai strălucită, noi nu avem decât să fim martori la acest eveniment de tipul “o ocazie unică!”. Nu zic că nu sunt şi comercianţi cinstiţi, dar există şi lepre. Da, domne, i-am numit lepre. Ca să vezi, ce tupeu!

Am încercat şi eu să-mi iau două cărţi. Căci aşa sunt eu, când aud de Black Friday şi tehnologie, mă apucă un dor de citit! Când am timp. Şi mi-am zis că dacă tot e rost de ieftinache, zic, să bag şi eu un ochi pe o reducere. Că tot e scump. Două cărţi dintr-o trilogie la preţul undeva la 75 de lei. Carte bună, nu zic nu. Un pornache de toată frumuseţea. Ce să citesc şi eu, deh, fată cultivată.

Când colo, să vezi schemă pe capul comerciantului. Îmi bagă o vrăjeală că sunt reduse cărţile din trilogie cu 40%, iar preţul lor făcea acum un total de 58.8 lei. “SUPERB!” îmi zic, şi le bag repede în coşul de cumpărături. Nici nu mă învârt bine pe acolo cu introducerea adresei şi metoda de plată, că îmi zgârie ochiul următoarea informaţie: preţul transportului 12 lei! Cum vine asta, bre? Ei îmi impuneau cel mai scump transport! Adică, în total plătesc 70 de lei, undeva uşor sub 75 de lei. Hai sictir! 40%?! Lui Mutu să i-o spuneţi!

Deci, eu aşa am simţit Black Friday. Iar ziua nici nu s-a terminat. Cică porcăria, aoleu, mă scuzaţi, am vrut să zic reducerile continuă la unii comercianţi tot weekendul.

Eu regret câteva lucruri. Să le iau pe rând:
– că nu sunt toţi corecţi.
– că nu îi pedepseşte nimeni pe aceşti vrăjitori care recurg la înşelăciune şi fac reduceri doar din condei.
– având în vedere că ei vor banii noştri, ar fi cazul să le funcţioneze site-urile NON STOP, FĂRĂ ÎNTRERUPERI! Pentru că, vă zic sincer, mie puţin înspre deloc îmi pasă că ei sunt suprasolicitaţi! Nu e ca şi când NU ştiaţi că va urma o avalanşă de cereri. Deci, pregătiţi-vă! Şi voi suferiţi de „ne-a surprins venirea iernii”?! De parcă sunteţi drumarii noştri, mereu surprinşi că iarna ninge! Ce tupeu, auzi tu, să ningă iarna!! Mi se pare o porcărie (efectiv nu pot să scap de cuvântul ăsta) să vrei să dai un ban, iar furnizorul să nu ţi-l poate lua! În ce lume trăim, băi nene?! Hello, auzisem că e criză!

Cum să vreau să îmi golesc buzunarele, dar să mi se refuze banii?! Pentru că atunci când vouă vă pică site-ul, eu interpretez asta ca pe un refuz de a încheia o tranzacţie! Unde aţi mai văzut voi aşa ceva? Când alţii sunt dispuşi să facă un mumu de mare angajament pentru o brumă de bani, voi vă daţi loviţi! Inacceptabil!

Pe viitor îmi voi căuta cărţile în format Pdf. Asta e, dacă hard cover nu se poate… Cu mare regret, iată un motiv pentru care îţi vine să piratezi tot ce poţi! Pentru că atunci când eşti dispus să fii corect, nu ţi se dă ocazia.

Astea fiind spuse, la mai mare! La anul vreau să aud de vânzări ŞI mai mari! Yeah, românii sunt smart!


5 Responses to “Black spanac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.