Suricata în acţiune!

Mazăre de Constanţa, James Bond autohton

Acest articol a fost citit de 1838ori


Sursa foto: Observator de Constanta

Când l-am văzut ieri (DIN NOU) la ştiri pe Mazăre coborând în rapel ca James Bond la inaugurarea unui magazin, m-a lovit! Cred ca am avut o revelaţie! Mi-am dat seama că oricât nu-l pot suferi pe acest omuleţ (asta e, în viaţă mai am şi antipatii), trebuie să recunosc că este un produs de marketing excelent! Mi se pare că se comercializează atât de bine şi că este EFECTIV atât de omniprezent (te întorci la dreapta, hop Mazăre!, te întorci la stânga, hop Mazăre!), încât nu se poate să nu intre la un moment dat în cărţile de marketing peste câţiva ani, cel puţin. Eu mă aştept la asta cu siguranţă.

Să ajungă Radu Mazăre din Constanţa discutat de profesori şi studenţi la cursuri şi seminarii la facultate… Vă daţi seama? Să fie numit: Cazul Mazăre! Eu nu-l consider nicidecum un om inteligent, în sensul de citit, cu bun simţ, cumpătat şi alte chestii d-astea prea high class. Însă asta nu înseamnă că nu ştie să endorseze (englezismul naibii…) tot felul de evenimente, activităţi, branduri şi aşa mai departe. De parcă ar fi un banner ambulant omul ăsta!

Am sentimente amestecate, recunosc. Nu-l sufăr de niciun fel, însă efectiv nu mă pot abţine să nu îl admir pentru cât de tenace este în prostia lui :)))) (hai că asta nu mă aşteptam să scot pe gură). Nu mă pot abţine să nu îi admir toate aventurile, toate trăsnaile, toate aberaţiile, toată prezenţa lui dumnezeiască (că doar Dumnezeu este peste tot şi în toate) şi toată această sârguinţă cu care apare non-stop la televizor şi la orice eveniment din lumea asta! Adică, omul nu s-a mulţumit cu Constanţa şi Mamaia, omul s-a extins în Madagascar, Monte Carlo şi cine mai ştie unde.

Este un fel de păienjeniş care te irită groaznic, dar pe care trebuie să îl feliciţi pentru măiestria sa şi pentru puterea de a răzbate prin prostie (iar am scos o gogoaşă pe gură).

Mă uit şi îmi zic într-una: nu se poate aşa ceva! Bă, ej nebun?! Azi e un colonel nazist, alaltăieri a fost sultan, iar azi e însuşi James Bond. Hai, de-o dreacu’! (m-a izbit şi pe mine prostia şi limbajul academic.. păi, cum să nu te bâlbâi şi să nu caşti gura! că doar e Mazăre! Unicul! Irepetabilul! Magnificul MAZĂRE!!!!)

Absolut fantastic şi hipnotizant pe de o parte. Iar pe de altă parte, când deschide gura, mai că-ţi vine să îi suceşti faţa la spate (cum se zice în popor). Am un amic care cu siguranţă ar zice că merită executat ca pe vremea Inchiziţie… Mi-e să nu mă rup în două de cât de împărţită sunt în trăirile mele pentru Mazăre!

Deci, wow! Prostia poate aduce turişti pe litoral, poate face economia să meargă şi poate să ne ridice şi nouă nivelul de trai. Cine-a ştiut?! Îl iubesc şi îl urăsc pe omul ăsta deopotrivă! Fantastic… ce ţară! Ce lume! Ce oameni suntem…


2 Responses to “Mazăre de Constanţa, James Bond autohton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.