Suricata în acţiune!

Recomandare: Classic Beat Orchestra

Acest articol a fost citit de 1934ori

Îmi fac propriile mustrări de conştiinţă că nu v-am zis de ei mai din timp, căci Classic Beat Orchestra nu-mi sunt străini, am mai fost la un concert de-al lor. Însă aseară în club Vertigo (Blănari 21 la etaj, fostul club Salt) au fost orgasmici!! Pentru că ei nu doar cântă, ci vibrează ei înşişi în timpul actului muzical. Pentru că muzica nu este o obligaţie pentru ei (ca un job oarecare), ci o plăcere.

Studenţi la Conservator, deci muzica este principalul lor fel de mâncare, când te uiţi la ei nu ştii la ce să te aştepţi pentru că figurile lor nu-ţi inspiră mai nimic (arată ca nişte tocilari, zic unii) dar de cum se aud primele note, te lămureşti singur. “A fost prea puţin 10 lei pentru bilet!”. “Mă mir că mai sunt în România”. Sunt doar câteva păreri din jur. Ale unor oameni care n-au mai auzit aşa ceva până acum în România. La fel cum nici eu nu mai auzisem până la ei. Pentru că, ladies and germs, puştii ăştia sună dumnezeiesc! Vă dau mai jos 2 filmuleţe să vă lămuriţi. Însă vă avertizez că pe viu este totul mult mult mai bine. Aşa că dacă auziţi că dau un concert pe undeva, duceţi-vă!

Personal, cred că ei sunt veriga lipsă. Dintre muzica clasică şi .. rock. Dar nu doar atât. 🙂

PS: de vă miraţi de ce camera poposeşte atât de des pe pianist, aflaţi că el este şi dirijorul, cum ar veni, capul răutăţilor, Mischa Simeonov. Este un fel de “6 fingers” de la trupa Byron.


2 Responses to “Recomandare: Classic Beat Orchestra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.