Suricata în acţiune!

Mesaje inspirationale – FAIL!

Acest articol a fost citit de 2609ori

Mergeam intr-o zi pe strada in treaba mea. Era una din zilele alea cand nu se aliniaza planetele cum trebuie (stiti ce vreau sa spun, n-are legatura cu calendarul mayas). Si cum mergeam eu asa gri (sau cu corabiile inecate, ar zice altii), ii vad pe doi in fata mea. Erau cu spatele la mine. Eh, sa vedeti ce scria pe geaca unuia!

Scria “Make your destiny”. Fara semnul exclamarii. Asa, scris simplu.

Si-mi zic, uau! Ce moment special! Ce mesaj inspirational! Ce noroc pe capul meu sa am o asa revelatie! Ca si cum mesajul mi se adresa mie special! Cineva (“cineva”) iti spune, Gabi, ca trebuie sa fii propriul tau sef in viata asta! Sa fii un luptator, ca nu e totul gri, ca viata e superba. Ma rog, ati inteles voi, picasem in blablabla totul e roz.

Eram toata in extaz! Ma gandeam ca este un moment d-ala cum vezi in filme cand personajul principal are o revelatie care ii schimba viata! Asta era momentul MEU! Incepuse totul sa capete proportii biblice in capul meu! Imi imaginam ca cine-stie-ce are sa mi se intample bun in viata de acum incolo pentru ca am vazut pe geaca unuia scris CREEAZA-TI DESTINUL! Uau. Asa ceva.. mi se parea fantastic! Mi se adresa mie clar! Fara doar si poate.

Mai auzisem eu de intamplari d-astea potrivite foarte bine care apar din neant in viata unuia sau a altuia, dar nu ma gandeam ca ar putea sa apara in viata mea! Uau! Va dati seama? Ce sublim m-am simtit.

N-a durat prea mult minunea si sentimentul maret… Cand imi revin din reverie (mie mi se parea ca visez deja de 10 minute, ca atunci cand atipesti dimineata 5 minute si ti se pare ca ai dormit o ora…), nu fac nici 2 pasi si observ ca pe spatele gecii personajului de langa “Make your destiny” scria MAI MARE decat pe geaca primului, cu CAPS chiar “DA PUTA MADRE”.

Si.. stiti vorba aia de circula zilele astea? Aaaaaaaand it’s gone! Atat durase momentul meu de “glorie”.

Si mi-am dat seama ca Dumnezeu, sau acea revelatie pe care o intuiam eu in momentul ala, n-avea sa fie atat de subtil cu mine in ziua respectiva. Alarma falsa.

Am injurat si eu la loc si am trecut mai departe de acei doi gec-ari.. yin si yang.

Nu stiu cum de am putut sa ma amagesc singura. Ca daca eram un pic mai realista, as fi observat ca din punctul meu de vedere, se strecurase o greseala gramaticala acolo. Daca chiar trebuia sa fie un moment Evrika precum in filme, trebuia sa scrie “Make your OWN destiny”.

In plus, fii serioasa! Chiar credeai ca geaca unui cocalar iti poate schimba viata? Aoleu… ntz ntz ntz

Asadar, viata mea nu se va schimba si nici nu va fi (mai) fabuloasa. Oricum sunt plina de.. defabulozitate. Ihim 🙂


2 Responses to “Mesaje inspirationale – FAIL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.