Suricata în acţiune!

Din gradina Google adunate -11-

Acest articol a fost citit de 2036ori

Mi-am zis zilele astea sa verific cum mai ajunge lumea pe aici. Ce cauta in google si cum le zice google ca EU detin raspunsul (e cel mai prost google asta, pentru ca eu n-am raspunsul la nicio intrebare, nu stiu nimic de capul meu.. zau asa). Am zis sa fie cu haha azi, ca tot nu creste iarba, fiind luni. Ma rog, ea nu creste oricum, ca e iarna, doar ma dau eu desteapta. Asadar, iata ce-am pescuit. Va iau usurel sa nu va ametesc.

cel mai mare rahat de caine – Ma bucur ca ma intrebi pe mine. Caci, chiar am cunostinte in domeniu, dar imi e greu sa ma decid care e ala cel mai mare. Hmmm… Din calculele mele zilnice, avand in vedere ca rahatul razbate prin stratul subtire rau de zapada de anul asta, topul celui mai mare rahat este actualizat cu o viteza uluitoare. Te tin la curent. 😉

cat costa un tatuaj in belgia – Nu stiu de unde sa apuc raspunsul la intrebarea asta. Ma gandesc doar la probabilitatea scazuta ca google sa iti ofere un raspuns cat de cat satisfacator, atunci cand tu intrebi in limba romana despre un pret dintr-o alta tara. Asta e mai mult ha, decat haha.

cui ii place sa munceasca – Chiar, si eu vreau sa stiu. Rog trecatorii pe aici care se simt cu musca pe caciula sa lase un comentariu, ca sa aflam si noi, chiar asa: CUI ii place?

cum bagi cartela la tramvai? – Pentru asta am drept raspuns o poza, pe modelul “trimiteti biletul pana in fund la taxatoare”


Sursa foto: resursadefun.ro

cum inmi aranjez garderopa – suspectez licoarea lui Bachus pentru lipsa rigoarei gramaticale 😉

cum iti ceri scuze intrun mail ca nu ai ajuns la interviu – Lasa, bre. Asteapta sa te “sune” ei. Nu-ti mai face tu probleme sa trimiti mail, mai ales daca nici n-ai ajuns.

cum sa ma prezint cind am adunare – Simplu. La 1+1 te prezinti cu raspunsul 2.

daca un baiat ma inghesuie ce inseamna – Ori n-are loc de tine ca poate ai halit prea multe sarmale de sarbatori, ori vrea sa te… bage in seama.

de ce sa cumperi dictionarul explictiv l – E ultima fiţă in materie de limba romana, d-aia. Alt motiv nu vad. Trebuie sa fie o fiţă, ca doar lumea n-o fi proasta sa cumpere lucruri necesare, nu?

ioana fusta goala – Ori are fusta, ori n-are?! Cum adica fusta goala? E sau nu e? Si de ce Ioana? Maria, sau oricare alta Ileana Cosanzeana, nu poate sa arate bine cu o fusta goala?

replici de agatat pe judete – Ai, lasa-ma! Pe judete?! La asta chiar nu m-am gandit! Si totusi, un aide de be un paar cu mini e net superior bucuresteanului Hai sa bei un pahar cu mine. S-ar putea sa nu fii chiar atat de prost pe cat pari. Hmm…

sa nu plangi pentru laptele varsat opinii – Cauti opinii? Asta-mi aduce aminte de un banc:

La tribunal:
– Sotul: “Intru in casa si-mi vad femeia in pielea goala pe pat, geamul deschis, ma uit pe geam si vad pe unul in chiloti, alergand. Iau noptiera si arunc dupa el”.
– Sotia: “Era cald. M-am dezbracat, am deschis geamul, vad cum intra dobitocul asta si fara sa zica ceva arunca cu noptiera prin geam”.
– Victima: “Eu sunt sportiv. Alerg in fiecare zi pe acel traseu. Intorc capul si vad cum zboara o noptiera spre mine…”.
– Martorul: “Eu nici nu stiu ce caut aici !!! Stateam linistit in noptiera…”

Alte episoade google aici.


4 Responses to “Din gradina Google adunate -11-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.