Suricata în acţiune!

Echipa de fotbal F.C. Jilava

Acest articol a fost citit de 1591ori

go_to_jail

Într-adevăr, dacă primesc sentinţe de condamnare la închisoare cu executare (un fin aspect) toţi greii din fotbalul românesc, va fi jale mare în România. Pentru că nu ar mai avea cine să manevreze rezultate, meciuri, transferuri, acorduri şi alte lucruri care se termină în „ri”. Ar dispărea “mica înţelegere”. I-ar curăţa pe toţi.

Când l-am văzut pe George Copos zilele trecute că plânge cu lacrimi de crocodil pentru că, zice el, i se face o mare nedreptate în acest proces şi că este nevinovat (la fel cum declară toţi puşcăriaşii), mai că n-am început sa râd. De fapt, să ma zvârcolesc pe podea în lacrimi de râs.

Cum plângea el acolo pe toate posturile tv cerând mila publică pentru că el este un om onest (deşi aş pune pariu că s-ar teme să recunoască de unde a făcut primul milion… normal, ca orice om ‚cinstit’), m-am gândit involuntar la Traian Băsescu. Pentru că doar pe el l-am văzut lăcrimând de zor în faţa camerelor. Deci, deşi mulţi aruncă cu rahat în Băsel, iată ca i-a învăţat pe mulţi cum să plângă la televizor. Iar eu când vă ziceam că este cel mai bun actor din ţară… Iar asta fără cursuri, ci printr-un talent nativ! Atenţie: nativ! 😉

Bine, bine, dar acum de ce plânge Copos… Nu i-a fost teamă când s-a implicat în chestiuni ilegale că s-ar putea să înfunde puşcăria? Atunci nu a plâns, ci probabil a râs. Iar de la râs la plâns nu e decât un singur pas se pare…

Ce mă interesează pe mine ca fi-sa studiază la HARVARD şi că îl sună la fiecare jumătate de oră să îl intrebe de sănătate pe ta-su? Oare fi-sa ştie de unde a avut tăticuţul ei bănuţi pentru HARVARD?!

Şi, în fond, ce treabă are Harvardul cu fotbalul? Sau fi-sa cu procesul? Întrebări, întrebări. Probabil a vrut să apeleze la latura noastră emoţională, umană blabla… de parcă legea e diferită pentru cei care o încalcă, dacă au încălcat-o ca să-şi trimită copilul la Harvard. Sau e? Eu, de exemplu, dacă am studiat la ASE, la stat, fără plată şi chiar cu bursă pot să fur ca apoi să mi se ierte păcatele pentru că am furat pentru studii? (hm, de câte ori zic „furat” şi „studii” mă gândesc la Ponta… alt prea-cinstit). De fapt, fotbal, politică, acelaşi drac (asta vrea să zică şi Becali de a intrat în politică, şi eu care nu îi înţelegeam rostul lui în Parlament.. sau în Parlamentul European.. bre, nea Jiji, te-am subestimat şi pe matale…).

Eu nu înţeleg de ce le e frică mai marilor din fotbalul românesc, căci eu cred că n-or să ducă lipsa fotbalului. Ce, credeţi că băieţilor de după gratii nu le este necesară o echipă de fotbal? Faceţi acolo o super echipă, FC Jilava, şi o să fie la fel ca afară: mită, blaturi, transferuri, negocieri, pariuri, puşcărie.. A, pardon, atunci veţi fi deja la puşcărie. Deci, e chiar mai bine dacă intraţi, căci nu vă mai ameninţa nimeni cu închisoarea, iar afacerile vor merge în continuare.

Ehehe, nu ştiţi voi ce trai aţi avea… De aia vă e frică… Trai, neneaco, cu banii lui Trahanache.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.