Suricata în acţiune!

Ghid pentru a-l gasi pe EL!

Acest articol a fost citit de 1595ori


Sursa foto

Si visezi.. Visezi ca intr-o zi il vei intalni pe Fat Frumos. Ca te va lua pe calul lui alb si te va duce pe Taramul Fermecat unde sunt doar pajisti verzi, iar raurile sunt din lapte si miere. Casuta voastra este din ciocolata, ornata cu ghirlande de flori din bezele, ferestrele sunt din zahar ars, iar toata ziua va veti dezmierda in patul din puf.

In lumea ta nu e loc de „nu se poate”, ci il vei gasi la un moment dat.

Soseste si ziua cand il intalnesti. Il vezi venind pe strada inspre tine. Doar el lipsea ca fanteziile tale sa prinda viata. Pe EL l-ai asteptat toti anii, pentru el te-ai pastrat frumoasa, te-ai parfumat si ti-ai pus fusta cu zulufi. Speri doar ca in momentul in care vei ajunge in dreptul lui sa te recunoasca si el, si sa te ia pe sus.

Il vezi venind spre tine. Mai sunt 15 pasi. De cum il zaresti iti impodobesti fata cu cel mai sagalnic zambet, faci cea mai dulce mutrita si dai cel mai agale din gene. Il vei fermeca! DA! El va deveni al tau si veti trai povestea magica pe care ai tot visat-o inca de cand te jucai cu papusile.

Iata-l cum vine spre tine. Bine facut, bine imbracat. Nu este nici gras, nici slab. Are doar o alura de bicepsi, cat sa tenteze ochiul, dar nu prea mult, sa nu tenteze degetele. Parul ii sta perfect. Ochii exprima ceea ce sperai sa vezi. Merge hotarat, calca precum un om cu principii. Gata! Stii deja totul despre el. Iti faci deja planuri ca va potriviti la gusturile vestimentare, ca nu exista niciun fel de bariere intre voi.

Camasa ii vine turnata, pantalonii ii stau perfect, pantofii sunt foarte bine alesi.

Cu fiecare pas, fantezia se apropie de tine. Aproape ca nu-ti vine sa crezi ca norocul in sfarsit a dat peste tine! El e! Te gandesti deja cum sa-i spui „iubite, cat te-am asteptat”.

Te uiti la el, el nu schiteaza niciun zambet. Nici nu se uita spre tine. Iar atunci te gandesti sa te impiedici un pic de el, sa-l atingi macar cu cotul. Sa ii dai un semn care sa zica „uite-ma, sunt aici! M-ai gasit.”

Inca 5 pasi. Inima ta bate ca nebuna. Deja transpiri. Viitorul este asezat in calea ta. El nu schiteaza niciun gest.

2 pasi. „Hei, fa ceva!”. El nimic.

1 pas. „Se pare ca trebuie sa actionez”. El nimic.

Momentul zero. Te-ai impiedicat. El te-a prins in brate. „In sfarsit!” iti zici.

O secunda de tacere. („Nu-mi vine sa cred! Casuta de ciocolata, iata-ma! Vin!”).

Si atunci.. el zice „Fa, ce esti proasta!? Daca nu stii sa mergi pe tocuri, ia-ti espadrile!”. Iti da drumul si pleaca mai departe. Te ridici buimaca. Te reechilibrezi. Te scuzi prin niste onomatopee „amm” „uuu” „aaaa”. Si-ti dai seama ca mai bine taci.

Iti zici ca asta e. Tu iti continui drumul iar pe el il lasi pe al lui. Dar maine o iei de la capat.


2 Responses to “Ghid pentru a-l gasi pe EL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.